click aici

Pagerank – Cadoul meu de Pasti


pagerankDe la ultimul update pagerank oferit de Google cel din 6 Decembrie 2013 am depus foarte multa munca pentru blogul meu personal Locco.Ro. Mi-am mai scos cateva sute de backlink-uri de pe site-uri cu pagerank cuprins intre 2 si 5.

Am scris si foarte multe guestpost-uri pe site-uri cu pagerank 4 si 5 deci nu vad de ce tata Google nu mi-ar da ce merit, anume binemeritatul pagerank 4.

Ps: Ce parere aveti de noul template? Momentan se afla in versiunea 1.0 beta si in curand ii voi adauga multe functii iar pe viitor vreau sa o pun in directorul themes de la wordpress ca toata lumea sa se poata bucura de ea.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Divi – Elegantthemes WordPress Theme

This is the smartest, most flexible theme in our collection. With Divi, the sky’s the limit. Demo: http://www.elegantthemes.com/demo/?theme=Divi

Woodpecker v1.0.5 – Inkthemes WordPress Template

Woodpecker is a perfectly designed professional WordPress theme which is perfect for any business niche. You can easily make a

BlogSpring v2.0.4 – Inkthemes WordPress Theme

BlogSpring is the updated version of PadWriting theme. We have made some useful changes to the PadWriting Theme features to


11 comments

Write a comment
 1. Buculesei
  Buculesei 7 aprilie, 2014, 14:33

  Si eu vreau sa cresc la 4 desi nu cred ca se va intampla asta.. 🙂

  Tema arata destul bine. Am mai vazut tema asta. 🙂

  Reply this comment
 2. Alex
  Alex 7 aprilie, 2014, 16:41

  Depinde cand o sa mai faca update 🙂
  Sa speram ca nu dureaza iar 1 an.

  PS:
  Bara albastra care reflecta incarcarea paginii ar fi frumos sa dispara la finalizare.

  Reply this comment
 3. Bucur
  Bucur 7 aprilie, 2014, 22:27

  Ca sa ajungi la 4 munca este destul de mare, consistenta…oricum felicitari. Nu uita de conditiile de acceptare acolo vreau sa stiu ma intereseaza.

  Reply this comment
 4. Bucur
  Bucur 8 aprilie, 2014, 09:59

  ok mersi mult o sa ma ocup de o tema si o sa incerc sa pun acolo…

  Reply this comment
  • LoccoChicco
   LoccoChicco Author 8 aprilie, 2014, 10:09

   Mie mi-a venit mintea la cap… nu mai urc nimic pe wordpress… imi fac pe locco.ro un director pentru template-uri si cine vrea le poate descarca de aici.

   Reply this comment
 5. Buculesei
  Buculesei 8 aprilie, 2014, 22:48

  Normal ca e mult mai modificata. Dar in general zic .. 🙂

  Reply this comment
  • LoccoChicco
   LoccoChicco Author 9 aprilie, 2014, 00:00

   Deci daca acum doua zile acest template se afla la versiunea 1.0 …. in doua zile a suferit schimbari majore …si am ajuns la version 1.2! Dupa cum observi acest template nu avea widget-urile pe care le vezi acum in sidebar… totul a fost facut din css si cateva functii noi! In curand am de gand sa-i updatez header-ul si footer-ul cu noi widget-uri costumizabile plus de asta vreau sa-i fac o functie in care sa poti adauga widget-uri si in articole gratie lui Cristian Iosub pentru ideea oferita! Nu poti spune ca ai vazut asa ceva pana acum pe niciun blog „is one of a kind”! Nu tre sa cumperi template-uri premium sau mai rau sa le descarci nulizate / „crack-uite” decat in cazul in care nu te duce tavanul sa-ti faci una cum vrea muschiul tau!(informatia necesara o ai pe internet) Mie acum mi-a venit mintea la cap …desi am vreo 4 template-uri cumparate!

   Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte