click aici

Pagerank – Cadoul meu de Pasti


pagerankDe la ultimul update pagerank oferit de Google cel din 6 Decembrie 2013 am depus foarte multa munca pentru blogul meu personal Locco.Ro. Mi-am mai scos cateva sute de backlink-uri de pe site-uri cu pagerank cuprins intre 2 si 5.

Am scris si foarte multe guestpost-uri pe site-uri cu pagerank 4 si 5 deci nu vad de ce tata Google nu mi-ar da ce merit, anume binemeritatul pagerank 4.

Ps: Ce parere aveti de noul template? Momentan se afla in versiunea 1.0 beta si in curand ii voi adauga multe functii iar pe viitor vreau sa o pun in directorul themes de la wordpress ca toata lumea sa se poata bucura de ea.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Santorini Resort – Cssigniter WordPress Theme

Welcome to Santorini Resort. Our beautiful responsive WordPress theme specifically designed to showcase your hotel / resort in style. Enjoy

Filelist.Ro-Torrent,probleme tehnice sau hacking

Trackerul FileList.Ro nu merge de cateva zile bune, imediat implinindu-se saptamana. Cum administratia Filelist.Ro a afisat pe torrent ca vor

Boutique – Fashion Magento Responsive Theme (Fashion)

ARW Boutique is a must-have item in your collection to build an incredible online store. With 4 header styles, 3+


11 comments

Write a comment
 1. Buculesei
  Buculesei 7 April, 2014, 14:33

  Si eu vreau sa cresc la 4 desi nu cred ca se va intampla asta.. 🙂

  Tema arata destul bine. Am mai vazut tema asta. 🙂

  Reply this comment
 2. Alex
  Alex 7 April, 2014, 16:41

  Depinde cand o sa mai faca update 🙂
  Sa speram ca nu dureaza iar 1 an.

  PS:
  Bara albastra care reflecta incarcarea paginii ar fi frumos sa dispara la finalizare.

  Reply this comment
 3. Bucur
  Bucur 7 April, 2014, 22:27

  Ca sa ajungi la 4 munca este destul de mare, consistenta…oricum felicitari. Nu uita de conditiile de acceptare acolo vreau sa stiu ma intereseaza.

  Reply this comment
 4. Bucur
  Bucur 8 April, 2014, 09:59

  ok mersi mult o sa ma ocup de o tema si o sa incerc sa pun acolo…

  Reply this comment
  • LoccoChicco
   LoccoChicco Author 8 April, 2014, 10:09

   Mie mi-a venit mintea la cap… nu mai urc nimic pe wordpress… imi fac pe locco.ro un director pentru template-uri si cine vrea le poate descarca de aici.

   Reply this comment
 5. Buculesei
  Buculesei 8 April, 2014, 22:48

  Normal ca e mult mai modificata. Dar in general zic .. 🙂

  Reply this comment
  • LoccoChicco
   LoccoChicco Author 9 April, 2014, 00:00

   Deci daca acum doua zile acest template se afla la versiunea 1.0 …. in doua zile a suferit schimbari majore …si am ajuns la version 1.2! Dupa cum observi acest template nu avea widget-urile pe care le vezi acum in sidebar… totul a fost facut din css si cateva functii noi! In curand am de gand sa-i updatez header-ul si footer-ul cu noi widget-uri costumizabile plus de asta vreau sa-i fac o functie in care sa poti adauga widget-uri si in articole gratie lui Cristian Iosub pentru ideea oferita! Nu poti spune ca ai vazut asa ceva pana acum pe niciun blog “is one of a kind”! Nu tre sa cumperi template-uri premium sau mai rau sa le descarci nulizate / “crack-uite” decat in cazul in care nu te duce tavanul sa-ti faci una cum vrea muschiul tau!(informatia necesara o ai pe internet) Mie acum mi-a venit mintea la cap …desi am vreo 4 template-uri cumparate!

   Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar