Tehnologia viitorului

Traim zile in care tehnologia ne schimba radical viata de o zi la alta, datorita inventiilor care revolutioneaza chiar si lucrurile cele mai marunte.
Involuntar, trebuie sa ne adaptam tuturor acestor schimbari si sa acceptam fiecare modificare a aspectelor vietii cotidiene.
Pasiunea pentru tehnologie si inovatie se dezvolta rapid in orice domeniu, evolutia fiind permisa numai daca clientii sunt pe deplin multumiti de produsele si serviciile oferite.

186217-logo-logo-pcsDin pasiunea pentru tehnologie si dorinta de a avea clienti multumiti, Printcard.ro va pune la dispozitie cele mai noi echipamente, consumabile si accesorii, pentru a va putea produce rapid si convenabil cardurile necesare in-house.
Pentru cei care doresc sa produca carduri si legitimatii in serie, fargo hdp5000 este o imprimanta dubla-fata cu tehnologie de retransfer .
Tehnologia de imprimare High Definition™ va ofera o calitate superioara de imprimare, chiar si pe carduri tehnologice. Fiabilitatea si durabilitatea crescuta reduc costul total de proprietate, iar pretul permisiv face imprimarea de inalta definitie disponibila pentru orice tip de afacere.

In schimb, Datacard SD260 aduce un plus de valoare – economisiti timp si mariti eficienta productivitatii cu acest model de imprimanta de carduri.
Imprimanta de carduri Datacard SD 360 imprima fata-verso, carduri si legitimatii la o viteza superioara fata de imprimanta Datacard SP55 Plus pe care o inlocuieste. Proiectata sa fie prietenoasa cu mediul inconjurator, Datacard SD360 consuma cea mai putina energie electrica din categoria din care face parte.
Oricare ar fi alegerea voastra si indiferent care sunt nevoile dumneavoastra de business, veti primi servicii de consultanta gratuita pentru a identifica impreuna cele mai bune solutii.

Daca optati pentru externalizarea serviciilor de imprimare carduri/ legitimatii departamentul de productie Printcard Systems va ofera solutii complete de personalizare si imprimare de carduri facand fata celor mai exigente cerinte: de la serii mici de carduri pana la imprimari in cantitati industriale.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns