click aici

ABD Computer si calculatorul tau este ca nou


Cu ceva timp în urma îmi asamblasem un calculator de unul singur. Cumparasem tot ceea ce aveam nevoie, de la placa de baza pana la plăcute de memorie și reusisem sa asamblez un calculator destul de performant. Eram foarte mândru ca reusisem acest lucru. Acum mai aveam nevoie doar de componentele periferice, pe care ma gandisem ca cel mai bine ar fi sa le cumpăr la mana a doua.

Logo_ABDAșa ca fără sa mai stau pe gânduri, am început sa caut un magazin care vindea componente de calculator second hand. Din păcate nu am găsit nimic care să mă satisfaca și să mă facă sa îmi doresc sa cumpăr. O idee a venit din partea unui prieten, care mi-a zis ca el și-a cumpărat componente periferice pentru calculatorul lui de la ABD Computer și ca aceștia au niște preturi foarte mici și niște produse de buna calitate. M-am gândit ca nu ar strica sa arunc un ochi pe site-ul acestora sa văd dacă spusele amicului meu se confirma. Lucru pe care l-am și făcut a doua zi de la serviciu.

Am intrat pe site-ul celor de la ABD Computer și am început sa analizez prețurile produselor care ma interesau. Într-adevăr, prietenul meu avusese dreptate, aceștia aveau niște produse de calitate la niște preturi foarte avantajoase. Primele lucruri care m-au interesat au fost niște monitoare second hand, pe categoria cărora am și intrat. După puțin timp petrecut printre tot felul de monitoare, am găsit exact ceea ce căutam și ce îmi plăcea. Prețul lui era foarte mic așa ca am decis să mă uit și de o imprimanta.

La categoria de imprimante second hand la fel s-a întâmplat, am găsit o imprimanta destul de buna, cu scanner, la un preț destul de mic. Fără sa mai ezit vreo clipa am adaugat aceste produse în cosul de cumpărături și am finalizat comanda. Acum calculatorul meu era complet și gata de lucru.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Camera copilului de la Erfi

Copii sunt cei mai importanți în viața părinților, scopul lor fiind acela de a le oferi tot ce stă în

Dear John (2010)

Inspirat de un roman al lui Nicholas Sparks (care a mai scris şi The Notebook sau A Walk to Remember),

Social media ads

Social media ads la 1$ Ofer 1$/share – facebook (fan page,group,profile), google plus, twitter. Cei interesati sunt rugati sa  ma


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte