click aici

Declanșarea travaliului


Medicul poate recomanda declanșarea travaliului în momentul în care observă probleme cu sarcina sau chiar anumite afecțiuni. Consultul medicului stabilește că mama poate suferi complicații la naștere și că fătul poate avea anumite afecțiuni și programează din timp inducerea travaliului.
Una dintre aceste proceduri poate fi introducerea în vagin prin intermediul unui tampon a unui hormon care înmoaie colul uterin, în aproximativ o oră începe travaliul. În unele cazuri acestă procedură nu este suficientă. Medicul administrează atunci prostaglandinele, un alt tip de hormoni care stimulează travaliul și provoacă contracțiile. Acestea sunt fie introduse prin perfuzie, fie prin supozitoare.
În cazul în care cei doi hormoni nu au efectul necesar, medicul poate alege folosirea oxitocinei. Acest hormon produce contracții mult mai puternice decât cele naturale.
Acestea sunt doar câteva dintre modalitățile de inducere a travaliului, în funcție de situația pacientului medicul poate folosi și alte proceduri. Scopul său este acela de a aduce pe lume fătul în siguranță și de a proteja mama.
Va recomand banci celule stem si Banca celule stem Bucuresti!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Pregatiri pentru bebe

Nevasta mea nascuse de curând. Aveam o minune de băiețel, care se nascuse perfect sănătos și eram foarte mandri de

Cele mai frumoase valute

Valutele sau banii pot fi atractivi pentru doua motive. In primul rand, deoarece zerourile de pe ele spun ca proprietarul

Asa m-am indragostit de cafea

Desi e greu de crezut, eu nu am fost un bautor de cafea pana la 21 de ani. Nu mi-a

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar