click aici

Declanșarea travaliului


Medicul poate recomanda declanșarea travaliului în momentul în care observă probleme cu sarcina sau chiar anumite afecțiuni. Consultul medicului stabilește că mama poate suferi complicații la naștere și că fătul poate avea anumite afecțiuni și programează din timp inducerea travaliului.
Una dintre aceste proceduri poate fi introducerea în vagin prin intermediul unui tampon a unui hormon care înmoaie colul uterin, în aproximativ o oră începe travaliul. În unele cazuri acestă procedură nu este suficientă. Medicul administrează atunci prostaglandinele, un alt tip de hormoni care stimulează travaliul și provoacă contracțiile. Acestea sunt fie introduse prin perfuzie, fie prin supozitoare.
În cazul în care cei doi hormoni nu au efectul necesar, medicul poate alege folosirea oxitocinei. Acest hormon produce contracții mult mai puternice decât cele naturale.
Acestea sunt doar câteva dintre modalitățile de inducere a travaliului, în funcție de situația pacientului medicul poate folosi și alte proceduri. Scopul său este acela de a aduce pe lume fătul în siguranță și de a proteja mama.
Va recomand banci celule stem si Banca celule stem Bucuresti!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

De Unde venim…?

Care este originea noastra reala? Am mai existat inainte de a ne naste? Vieti anterioare? Suntem indreptatiti sa ne gandim

Locco n-are cratima dar are pagerank

Ca sa vezi , dupa un efort bine meritat Google sa gandit sa-l rasplateasca pe Locco cu un pagerank 2.

Tigari electronice: industrie în plină expansiune sau Fiasco de sănătate?

Arata si se simt ca tigarile reale, dar ele sunt mult mai mult decât atât. Dublarea cotei de piață anual,

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar