Timpul: un cadou special

De cate ori nu ne-am dat peste cap gandindu-ne la ce cadou sa iii facem persoanei dragi? Dupa ce au trecut sarbatorile desinate femeilor, 1 si 8 Martie, trebuie sa ne inarmam din nou cu rabdare si sa scotocim prin colturi dupa idei de cadouri, altele decat cele facute de 1 si 8 martie. Este de la sine stiut ca de ziua femeii florile sunt nelipsite alaturi de o bijuterie sau o cutie de ciocolata, astfel ca de data aceasta trebuie sa ne gandim la altceva.

logo_logoO solutie la problema noastra este data de aceasta data de un magazin in care timpul u are limite. Secundar, un magazin care se axeaza pe ceasuri de calitate ne ofera diferite optiuni pentru cadouri care pot fi oferite cu succes persoanelor dragi noua.

Eu am ales pentru sotia mea un ceas de dama din gama Casio. Acest ceas are un design clasic insa, cred eu, marca il recomanda din start. Geamul acestui ceas este confectionat din cristal mineral, ceea ce inseamna ca este de foarte buna calitate, bratara este din piele iar catarama este standard. Am ales o culoare crem spre maro pentru bratara pentru ca stiu ca sotiei mele nu ii plac lucrurile care ies in evidenta ci mai degraba merge pe stilul clasic, elegant.

Cred ca sotia mea se ghideaza astfel: „nu poti fi niciodata prea elegant!” Asa ca, va dati seama ca acest magazin este locul ideal pentru a gasi un cadou care sa o reprezinte cu adevarat. Asa cum spun chiar ei :”Vasta experienta dobandita in comertul online de cativa dintre colegii nostrii pe parcursul anilor ne va ajuta cu siguranta sa ajungem unul dintre principalii jucatori din mediul online in ceea ce priveste comercializarea produselor originale precum ceasuri , parfumuri si bijuterii .”…Experienta lor in acest domeniu face ca alegerea noastra, clientii nehotarati, sa fie mult mai usoara si mult mai de efect decat daca ne-am alege ceva singuri, dupa capul nostru.

Si pentru ca timpul este cea mai mare resursa de care dispunem cu totii, un ceas nu poate fi mai potrivit decat orice altceva.

Si daca nu v-am convins inca, va spun asa: Timpul este prea lent pentru cei care asteapta, prea iute pentru cei care se tem, prea lung pentru cei care se plang, prea scurt pentru cei care sarbatoresc, dar, pentru cei ce iubesc, timpul este o eternitate.” William Shakespeare. Si daca nici Shakespeare nu stia despre ce vorbeste atunci nimeni altcineva nu stie!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns