Cand spui HRP spui Profesionalism

HRP (human resources planning) este o companie care se ocupa in general de  produse si servicii in domeniul Consultanta Resurselor Umane. Astfel ca ei vin in ajutorul angajatorilor cu un software pentru managementul resurselor umane. In ziua de azi sunt foarte cunoscuti insa trebuie sa stiti despre ei ca au pornit cu pasii sagalnici ai unor tineri care lucrau in software.

Incet incet au dezvoltat diferite servicii cum sunt: produse de salarizare, produse de management al timpului, produse de administrare de personal, servicii de salarizare si administrare de personal.

logo.hrp_Unul dintre cele mai importante puncte atinse de acesti profesionisti a fost serviciul de externalizare salarizare si administrare de personal. Acestia vin in acest domeniu cu ceva in plus fata de serviciile de externalizare standard. Care sunt aceste plusuri oferite de cei de la HRP? Va voi spune in cele ce urmeaza:

Srvicii operationale de salarizare care cuprind mai multe ramuri:

 • Preluarea datelor primare din interfeţele puse la dispoziţia clientului
 • Verificarea şi procesarea datelor
 • Efectuarea calculului de lichidare şi a taxelor către bugetul de stat
 • Întocmirea statelor de plată şi editarea rapoartelor aferente
 • Efectuarea calculului pentru acordarea tichetelor de masă
 • Întocmirea borderourilor pentru distribuţia tichetelor de masă
 • Generarea notelor contabile în formatul specific aplicaţiei de contabilitate
 • Generarea fişierelor în formatul cerut de bancă pentru plata salariilor pe card
 • Furnizarea de informaţii pentru întocmirea rapoartelor statistice si asa mai departe, totul fiind facut legal.

Servicii operationale de administrare de personal, servicii de analiză a proceselor existente şi implementare a aplicaţiilor software si inca un lucru foarte important, HRP ofera asistenta tehnica si suport in utilizarea aplicatiilor software implementate acest lucru insemnand:

 • Asistenţă tehnică pentru aplicaţiile software puse la dispoziţie de ROMANIAN SOFTWARE
 • Suport pentru utilizarea aplicaţiilor ROMANIAN SOFTWARE – documentaţie de utilizare pusă la dispoziţia utilizatorilor, răspunsuri la întrebari referitoare la utilizarea aplicaţiilor adresate consultanţilor nostri

Nu cred ca exista firma in domeniu in ziua de azi la noi in tara care sa ofere servicii atat de complexe in acest domeniu. Cel mai important pentru mine in ceea ce ii priveste este faptul ca ei lucreaza pentru a oferi cu adevarat servicii de calitate clientilor, lucru foarte important in ziua de azi: seriozitatea.

Asa cum spun si ei, au  creat servicii de utilizare a produselor noastre in regim SaaS, au solutii excelente de securitate a datelor, acorda suport pentru implementarea produselor lor si trateaza fiecare client al lor cu aceeasi atentie ca la inceput.

Toate acestea fiind spuse cred ca HRP este demna de increderea noastra si cred ca nu trebuie sa ezitam nici macar o secunda atunci cand apelam la ei.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns