O zi cat o viata

Oare pentru cati dintre noi ziua nuntii este una dintre cele mai importante din viata noastra? Este o zi cat o viata, cel putin asta cred eu, si pentru a raspunde la prima intrebare, din punctul meu de vedere, cred toti cei care am trecut prin asa ceva, o zi a nuntii, credem ca aceasta zi este una foarte importanta. Incepand cu aceasta zi viata noastra capata un alt sens, mergem pe un alt drum… ne schimbam prioritatile si, cel putin unii dintre noi, devenim mai maturi, mai intelepti… Nu-i asa?

Ei bine, aceasta zi nu ar fi la fel daca nu am incerca sa imortalizam acest moment unic in viata noastra, cel putin asta cred eu, ca este unic. Asa ca, in zorul pregatirilor de nunta una dintre cele mai iimportante piese o constituie fotograful de nunta pe care il alegem pentru ca acest om trebuie sa-si iubeasca meseria deoarece numai iubindu-si meseria poate transpune in imagini sentimentele noastre din acea zi. Tocmai din acest motiv am de gand sa va recomand un profesionist in domeniu: Constantin Butuc, fotograf nunta profesionist care face din fotografiile sale adevarata arta.

Eu l-am ales si credeti-ma pe cuvant ca am niste imagini, atat filmari cat si forografii absolut fenomenale. Aceste fotografii spun mult mai mult decat ar spune-o o mie de cuvinte despre trairile si sentimenele din acea zi, adevarata emotie este transpusa in aceste poze minunate intr-un fel aparte. Asa cum am mai spus, omul acesta transforma orice eveniment, intr-o opera de arta, in ceva formidabil cu adevarat.

Recunosc, am mai vazut si alte fotografii de nunta realizate de alti fotografi, insa cu mana pe inima va spun ca ceea ce face omul acesta este cu totul si cu totul special. Asa ca va spun inca de pe acum, daca inca nu ati gasit un fotograf de nunta care sa imortalizeze aceasta zi unica din viata voastra, luati legatura cu acest om, Constantin Bucur pe numele lui, si eu va garantez ca nu veti regreta.

Cu niste poze adevarate, precum sunt cele pe care le realizeaza el, sigur peste ani si ani veti retrai cu aceeasi intensitate momentul in care v-ati unit in fata lui Dumnezeu cu persoana iubita. Copii vostri vor vedea imagini adevarate si se vor transpune ei insisi la nunta voastra iar voi… voi veti retrai momentul ca si cum ar fi fost ieri si nu ar fi trecut ani buni de atunci.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns