Care sunt cele mai bune ceasuri inteligente in 2022?

Galaxy Watch, Apple Watch, Fitbit sau Withings…iata care sunt cele mai bune ceasuri inteligente, ideale pentru a-ti insoti smartphone-ul Android sau iPhone.

Dincolo de transmiterea unor notificari, un smartwatch este, inainte de toate, un gadget ideal pentru sportivi. Este extem de util deoarece beeficiaza de prezenta unui numar mare de senzori care iti permit sa fii mai eficient in antrenament.

Care sunt clele mai bune ceasuri inteligente ale momentului?

Apple Watch Series 7

Daca detii un iPhone si cauti un ceas inteligent nu mai este nevoie sa tergiversezi lucrurile, achizitioneaza un Apple Watch. Ceasul este perfect integrat in ecosistemul firmei, pentru o relatie fuzionala intre iPhone-ul tau, ceasul inteligent sau Mac-ul tau.

A saptea generatie de ceasuri inteligente Apple este destul de paradoxala deoarece, la prima vedere, se multumeste cu a mari dimensiunea ecranului. Aceasta evolutie are insa numeroase implicatii, mai importante decat ai crede. Dimensiunea carcasei nu este schimbata aproape deloc. Afisajul este insa mai mare cu 20% decat in cazul lui Apple Series 6. Rezultatul este un ceas mai vizibil, mai ales atunci cand il cuplam la modul Always On, este cu 70% mai luminos.

La interior insa lucrurile nu se schimba aproape deloc. Bateria este putin mai impozanta insa doar pentru a compensa cresterea dimensiunii ecranului. Apple Watch Series 7 ofera o autonomie de 8 ore.

Pentru un buget mai redus, Apple Watch SE

La fel ca si in cazul telefoanelor, Apple se joaca de-a doctorul Frankenstein si ofera un amestec de diferite modele pentru a face sa scada preturile. Apple Watch SE reia deci designul Seriei 6, cuplat cu procesorul Seriei 5 insa ecranul ramane la fel, intotdeauna pornit. Regasim in egala masura incarcarea rapida care umple bateria intr- o ora si jumatate.

Samsung Galaxy Watch 4 pentru fanii Android

Cu aceasta a patra generatie de Galaxy Watch, Samsung opereaza o schimbare majora de strategie. Dupa ce ani de zile a folosit sistemul de exploatare Tizen, pentru acest model de smartwatch decide sa opteze pentru Wear OS 3. Din punct de vedere estetic nu avem nimic revolutionar, avem un design similar cu modelul precedent. Nu avem nimic de reprosat la nivel de finisaje, acestea sunt pur si simplu impecabile.

Ecranul OLED este de buna calitate, cu o luminozitate suficienta. Interfata ramane totusi asemanatoare cu Tizen. Numarul senzorilor este generos, avem dreptul la toti senzorii care face dintr-un smartwatch un dispozitiv de calitate. Autonomia nu este insa glorioasa.

Huawei Watch 3

Dupa o serie de modele relativ abordabile, Huawei urca in gama cu acest model Huawei Watch 3. Este primul ceas inteligent al marcii care foloseste HarmonyOS. Din punct de vedere estetic, nimic de reprosat. Ceasul este elegant, cu finisaje reusite, si, mai ales, impozant.
Ofera mai multe variante de bratara. Ecranul AMOLED este destul de luminos pentru a fi lizibil in orice circumstante. Ceasul este capabil sa masoare temperatura pielii si sa te avertizeze in caz de febra. Autonomia este medie, de aproximativ 3 zile. Insa, este un model reusit, capabil sa rivalizeze cu Apple sau Samsung, fara probleme.

Sursa: https://www.frandroid.com/produits-android/accessoires-objets-connectes/montres-connectees-2/321259_7-suggestions-de-montres-connectees-en-2018

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns