Ce trebuie sa stii despre al 13-lea semn al zodiacului

Omul are obiceiul sa consulte horoscopul de mai multi ani deja. Fie vrea sa stie daca relatia amoroasa are sau nu sanse de reusita, fie este interesat in special de viata profesionala, unele persoane prefera sa chestioneze horoscopul. Pentru asta, cunoasterea semnului astrologic se dovedeste a fi un lucru necesar. Si, pana recent, toata lumea stia ca exista 12 zodii. Dar, de cateva luni, NASA a descoperit zodia cu numarul 13. In acest articol iti spunem tot ce trebuie sa stii despre el.

Ce spune NASA?

Toata lumea stie ca zodiacul cuprinde 12 semne astrologice. Acestea sunt repartizate in functie de luna nasterii unei persoane si sunt guvernate de catre astre. Cu toate acestea, dupa mai multe luni de cercetare, NASA anunta existenta unui alt semn astrologic. Daca te intrebi cum este posibil acest lucru, trebuie sa stii ca acesta era deja prezent in acelasi moment ca si celelalte 12 cunoscute. Insa, babilonienii au preferat sa pastreze cele 12 zodii cunoscute de noi. Astfel, acestea din urma corespund fiecare unei constelatii de stele. NASA nu a descoperit, nici nu a inventat deci un nou semn astrologic. De mai bine de 3000 de ani acesta astepta o actualizare….

Care este numele celui de-al 13-lea semn astrologic?

Numele sau este Ophiuchus – Omul cu Sarpele – si cuprinde persoanele nascute intre 29 noiembrie – 17 decembrie. Este imediat dupa Scorpion si Sagetator. Datorita pozitiei sale, Omul cu Sarepele este o zodie de foc si are o caracteristica apropiata de celelalte doua zodii pe care le precede. La fel ca si Capricornul si Berbecul, Ophiucus este traversat de Pamant. Astfel, toate persoanele din acesasta zodie vor gasi toate raspunsurile la intrebarile lor cu privire la viitor.

Actualizarea noilor semne astrologice

In ziua de azi, ni se cere sa uitam decupajele zodiacului pe care le-am cunoscut intotdeauna si cu care suntem obisnuiti de altfel. In functie de o noua descoperire, ai dreptul la o noua repartizare. Aceasta din urma se face dupa cum urmeaza: semnul astrologic Capricorn incepe pe data de 20 ianuarie si se incheie pe data de 16 februarie. Incepand cu 16 februarie pana in 11 martie, nativii din Varsator sunt in lumina reflectoarelor. Pestii se afla in intervalul cuprins intre 11 martie si 18 aprilie. Daca nativii din Berbec se afla cuprinsi in perioada intre 18 aprilie -13 mai, cei din Taur se incadreaza in perioada 13 mai -21 iunie. Astfel, perioada 21 iunie – 20 iulie este consacrata Gemenilor, in timp ce perioada cuprinsa intre 20 iulie – 10 august este dedicata zodiei Rac.

Leii sunt clasati in perioada 10 august – 16 septembrie. Cat despre perioada zodiei Fecioara, aceasta debuteaza pe data de 16 septembrie si pana pe 30 octombrie. Vine apoi delimitarea Balantelor care incepe pe data de 30 octombrie si se incheie pe data de 23 noiembrie, cea a Scorpionului, cuprinsa intre 23 noiembrie pana in 29 noiembrie. Apoi incepe Omul cu Sarpele din 29 noiembrie care se incheie pe data de 17 decembrie. Sagetatorii incheie ciclul, din 17 decembrie si pana in 20 ianuarie.

Sursa: https://www.senorama.com/que-faut-il-savoir-sur-le-13e-signe-zodiaque/

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns