Inventing Anna pe Netflix: o poveste incredibila insa adevarata

Serialul Netflix Inventing Anna nu trebuie ratat sub nicio forma. Shonda Rhimes, creatoarea serialului abordeaza cazul unei escroace dependente de lux.

Inventing Anna: serialul Netflix al momentului

Noul serial Netflix, Inventing Anna spune o poveste incredibila insa adevarata. Serialul spune povestea adevarata a lui Anna Delvey, pe numele sau adevarat Sorokin. Hoteluri, restaurante, banci si membrii inaltei societati new-yorkeze. Sorokin este specialista in escrocherie si se da drept o bogata mostenitoare germana.

Synopsis

O jurnalista care vrea sa se faca remarcata si sa avanseze in carierea cerceteaza cazul Annei Delvey, bogata mostenitoare germana, legendara pe Instagram, care nu se multumeste sa fure inimile barbatilor din New-York ci le fura si portofelele acestora. Anna poate fi considerata regina escrocheriilor. Sau este noua eroina a visului american?

Cine face parte din casting?

In rolurile principale o regasim pe Julia Garner, interpreta falsei mostenitoare germane Anna Delvey sau, mai degraba Anna Sorokin. Anna Chlumsky apare in egala masura in serial Iin pielea unei jurnaliste capabile de orice pentru a-si duce ancheta la bun sfarsit si sa rezolve acest caz care o intriga enorm. In Inventing Anna mai joaca actori precm Laverne Cox, cunoscut pentru rolul sau incredibil din Orange is The New Black.

Inventing Anna: merita sa fie vizionat?

Noul serial difuzat de Netflix spune o poveste absolut incredibila, insa adevarata. La trei ani de la condamnarea pentru escrocherie, Anna Delvey isi vede destinul adaptat intr-un serial Netflix. serialul este creat de Shonda Rimes, una din cele mai puternice femei din televiziunea americana. Serialul Inventing Anna reprezinta o veritabila ancheta jurnalistica, povestind o inlantuire de evenimente din punctul de vedere al celor care au cunoscut-o pe Anna. Serialul lui Shonda Rhimes ne dezvaluie totul despre lumea de lux in care toate loviturile sunt premise. Inventing Anna este un serial care cu siguranta ii va captiva pe telespectatori. Este compus din 9 episoade cu o durata medie intre 55 de minute si o ora si 25 de minute.

Putem spune ca Inventing Anna este serialul fenomen al momentului. Insa, lansarea acestui serial a impartit pasionatii de seriale in doua tabere. Unii au apreciat enorm aceasta poveste transpusa in 9 episoade insa, se pare ca altii au ramas cu un gust amar. Acestia se declara deranjati de scenele inventate si de lumina pusa pe alte personaje.

O poveste reala, cu ecou pe o platforma de streaming

Rachel Williams, nimeni alta decat fosta prietena a lui Anna Sorokin, cea care a ramas fara suma de 60 000 de dolari in urma unei calatorii in Maroc, este cea care a adus-o in prim plan pe escroaca, in curtea ei. Atunci cand a aflat despre serial, Rachel nu a puut sa isi ascunda supararea si indignarea.

Pentru serialul Netflix, adevarata regina a escrocheriei a beneficiat, din partea Netflix, de suma de 32 de mii de dolari. La randul sau, Anna a oferit banii primiti avocatilor care s-au ocupat de cazul ei, victimelor dar si bancilor de la care a furat sume impresionante de bani.

Sursa: https://www.mediacritik.com/inventing-anna-netflix-histoire-incroyable-mais-vraie/

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns