click aici

Micul Spiderman

Micul Spiderman

Pana acum cateva luni, fiul meu nici nu voia sa auda de costumatii altfel decat il imbracam noi acasa, si aici ma refer la serbarile de la gradinita atunci cand trebuia sa i se puna ori cate o pelerina, ori cate o coroana pe cap, de sarbatori cate un clopotel la gat… nimic… niciodata nu accepta sa i se puna astfel de…podoabe.

Cand se intampla sa mergem la cate o sarbatoare a orasului, la zilele orasului nostru sau la alte zile de acest gen, niciodata nu iesea din ceea ce obisnuia el sa faca, adica sa se dea pe topogane sau, in cel mai fericit caz, in tiribombele cu masini pentru copii mici, asta cand era el in toane bune. Intotdeauna ne rugam de el sa il dam, asa cum faceau alti parinti, in toate tiribombele, el nu si nu, pana si de pe topogane ii era teama de multe ori sa coboare, noi fiind nevoiti chiar sa urcam dupa el sa il ajutam sa coboare. Asa ii este temperamentul si nu avem ce sa-i facem.

smart-parents-4

Toate aceste mofturi s-au intamplat pana acum cateva luni, la ceva vreme dupa ce a implinit patru anisori. Fiind eu plecat in afara tarii pentru cateva, in momentul in care am revenit acasa am decis sa mergem intr-o mica excursie in familie. Astfel am plecat si am ajuns la un moment dat intr-un oras unde se sarbatoareau zilelele orasului respectiv. Orasul acela era destul de mic si nu erau foarte multe tiribombe, asa ca nu avea decat sa se dea intr-un topogan si sa isi faca picturi profesionale pe fata.

Stiti cum sunt acele picturi nu? Mie personal imi plac foarte mult pentru ca ma transpun intr-o lume a veseliei si a copilariei. Insa trebuia sa ducem munca de lamurire cu cel mic pentru ca nu voia deloc sa stea la pictat. Asa ca, mai intai, s-a lasat pictat pe fata nepotelul nostru de sase anisori care intotdeauna a fost ceva mai indrazznet, in speranta ca vazandu-l pe el si piticul nostru va dori sa fie pictat. Dar nu, ne-am inselat…. Pana la urma am fst nevoit sa ma las pictat eu, sa ma tramnspun intrun pirat feroce pentru ca fiul meu sa devina un mic Spiderman. Pornirea a fost grea atunci pentru ca nici nu va imaginati cat de fericit a fost in momentul in care s-a vazut transformat in Spiderman, favoritul lui! De atunci, micul nostru Spiderman a devenit un baiat curajos caruia nu ii este teama de nimic nou!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Curatare eficienta si „curata”

Am cunoscut acum cativa ani intr-unul din concediile mele in afara tarii, oameni cu totul si cu totul diferiti de

Cumparaturi mari la preturi mici

Iata ca a trecut vremea, suntem aproape de decembrie si frigul isi  fac simtita prezenta tot mai mult. Asa ca,

Ce verificari trebuie cerute la service?

Orice automobil, fie el nou sau vechi, ajunge la un moment dat in service. Cel mai optimist scenariu este cel


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte