click aici

Concediu fara griji


Concediul din acest an vreau sa mi-l petrec vizitand cele mai frumoase zone si atractii turistice din Romania. Pentru inceput doream sa vizitez Bucurestiul, cel mai mare si frumos oras al Romaniei. Pentru a ma bucura cat mai mult de privelistile oraselor si satelor prin care treceam am hotarat ca drumul pana acolo sa il parcurg cu autocarul. Desigur ca tot drumul pana la destinatie am avut ce vedea si admira, cu toate casele si monumentele istorice pe care le-am vazut.

thumb400_2012_ford_focus_angularfrontDupa cateva ore de mers am ajuns si in Bucuresti, iar cazarea noastra a fost la cel mai frumos si luxos hotel. Dupa ce ne-am cazat, aveam la dispozitie cateva ore sa ne plimbam in oras. Mi-am lasat bagajele in camera, dupa care am iesit impreuna cu doi prieteni sa ne plimbam. Ne-am dus la receptia hotelului pentru a inchiria o masina cu care sa vizitam cat mai multe obiective, pe care ni le propusesem. Acolo aveam mai multe servicii de inchirieri masini, printre care si rent a car Bucharest ceea ce ne-a incantat, prin serviciul car rental Romania si serviciul de inchirieri masini pentru turistii straini si , ceea ce ne-a uimit, rent a car Otopeni, un lucru util turistilor. Cum primul obiectiv pe ordinea de zi era Bucurestiul, am inchiriat imediat o masina si am plecat in descoperirea multor lucruri frumoase si placute din oras. Am vizitat multe obiective istorice, biserici vechi si manastiri.

Toate acestea erau frumoase si nu mica ne-a fost mirarea cand am vazut ca erau pline de vizitatori si chiar turisti straini. Toti erau atrasi de ceea ce vedeau acolo, iar cel mai mare interes era cel cu privire la istoria noastra, reflectat prin monumentele istorice si manastirile si bisericile orasului. Un alt obiectiv al calatoriei noastre era aeroportul Otopeni, dar asta urma s-o facem a doua zi. A doua zi ne-am dus tot la receptia hotelului pentru a inchiria o masina cu destinatia Otopeni. Si aici am ramas placut impresionati de ceea ce am vazut si am facut multe poze.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Apartamentul ideal in Brasov? Iata cum il gasesti

Atunci cand te decizi ca vrei sa schimbi vechiul apartament cu unul nou sau cand te-ai saturat sa te inghesuiesti

Protectie inseamna durabilitate in timp

Nu cred ca mai este un secret pentru nimeni pasiunea mea pentru telefoanele mobile, dar si faptul ca imi place

Fotografia de nunta

Fotografia de nunta este fotografia de activități legate de nunti. Aceasta cuprinde fotografii de cuplu înainte de căsătorie, precum și


Tags assigned to this article:
fmnrentincnhirieri masini

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar