click aici

Perfect pentru copii


Pentru majoritatea tinerilor parinti somnul nu mai este doar o necesitate ci este si muuult dorit, mai ales daca avem copii care au chef de joaca noaptea iar ziua… la fel. In aceste cazuri este foarte importanta alegerea pieselor de mibilier pe care sa dormim, adica a paturilor, pernelor… saltelelor si asa mai departe.

Personal am avut parte de un somn linistit pentru ca am stiut sa aleg patul potrivit… mai exact am ales un pat din acelea cu somiere metalice… nici nu simteam cand ma suceam de pe o parte pe cealalta. In ceea ce priveste somnul piticului nostru… intotdeauna a dormit foarte linistit, nici macar nu am simtit ca am avut copil mic in casa.. Noaptea era noapte pentru toata lumea si ziua… zi de joaca pana la asfintit.

Acum ca are deja trei anisori… am gasit niste perne copii speciale care il ajuta sa doarma linistit. Ii ofera exact ceea ce are nevoie de-a lungul noptii.. o pozitie buna a coloanei si confort.

Cred ca nu este de joaca cu felul in care dorm copii nostri , mai ales cand sunt mici, pentru ca un pat nepotrivit, o perna nepotrivita ii poate afecta pe viitor… mai ales in ceea ce priveste coloana cand ei sunt inca in formare. Trebuie ca noi, parintii, sa stim sa alegem ntelept ceea ce este perfect pentru copii nostri pentru binele sanatatii lor.

Un somn sanatos te face sa te trezesti dimineata si mai frumos… intotdeauna! Fie ca suntem adulti sau copii… somnul are un rol important pentru sanatatea noastra a tuturor.. Nici mai mult, nici mai putin.. exact cat trebuie si … linistit… corect!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Care este diferenta dintre un rotopercutor si o masina de carotat?

Daca lucrezi in domeniul constructiilor cel mai probabil stii deja care este diferenta dintre o masina de carotat si un

Cum sa cumperi cardul de memorie ideal

Cardurile de memorie sunt utilizate în camere digitale, playere de muzică, smartphone-uri, tablete, laptop-uri… Dar nu toate cardurile SD sunt

Philips este tot timpul alaturi de mine

Viata, e ceva minunat de care ne bucuram in fiecare perioada, putin cate putin si de bune si de rele,


Tags assigned to this article:
paturiperneperne copiisomieresomiere metalice

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte