click aici

Dragi amintiri…


Intotdeauna momentele speciale din viata noastra a tuturor isi pun amprenta asupra noastra cu intamplari placute dar si cu unele mai.. putin placute… Se intampla cu trei-patru ani in urma… Era botezul fiului lor si.. s-au hotarat sa faca botezul intr-un cadru restrans dar totusi cu ceva muzicanti la.. tara.

Nu este de ras. Ce poate fi mai frumos decat o petrecere cu muzica in aer liber…? Bininteles ca pregatirile erau in toi… una dintre cele mai importante bauturi de la petrecere era cafeau pentru a rezista cat mai mult la dans si petrecut.. asa ca s-au hotarat sa faca rost de cateva lucruri profesioniste pentru a da ce e mai bun invitatilor. Au cumparat doua expresoare cafea, pentru a face fata cererilor… bineinteles si accesorii expresoare fara de care nu se putea face nimic.

Asa au construit un mini-bar care a fost atractia petrecerii.. pe langa micutul crestinat de curand…

S-au primit muulte cadouri printre care si o cafetiera cu filtru care avea sa fie perfecta pentru viitoarele intalniri cu prietenii. Nu va mai spun ca s-au intamplat muulte in acea seara.. care mai de care mai veseli, mai impliniti, mai fericiti.. S-a petrecut pana dimineata si.. nu a fost o petrecere lipsita de peripetii.. sa stiti!

Daca va veti intalni vreodata cu ei, cu fericitii parinti sa le spuneti ca unele accesorii de la expresor sunt la.. mine… nu stiu cum au ajuns in masina dar, sa stie unde sa le caute in caz ca isi amintesc de ele.. Apropo.. eu sunt micutul crestinat… si cand spun masina.. ma refer la caruciorul meu.. Va pup!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Peripetii

Într-un articol anterior, va spuneam cum hoții mi-au devastat mașina, furandu-mi AutoMp3-ul și câteva CD-uri. Revin cu un nou articol

American Pie 3: American Wedding (2003)

Îndragiţii eroi din American Pie şi American Pie 2 au reuşit să o facă… şi vor să o facă din

PFA – Un bun in mediul online.

Daca va mai aduceti aminte acum ceva vreme spuneam ca vreau sa-mi “deschid” un PFA … impropriu spus.. si ca


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar