click aici

In cautarea unui job

In cautarea unui job

Majoritatea tinerilor din ziua de azi sunt in cautarea unui loc de munca potrivit studiilor pe care le-a terminat. Cel mai rau este ca de cele mai multe ori ajung sa lucreze in domenii total diferite de ceea ce au studiat sau, in cele mai rele cazuri, ajung someri cu diploma, acesta din urma fiind cazul majoritatii. Exista insa si o parte dintre tinerii absolventi care ajung sa lucreze prin tari straine, bineinteles ca nu in domeniul lor pentru ca in tara nu isi pot gasi nimic de munca datorita faptului ca aproape peste tot se cere experienta… Nimeni nu se gandeste insa ca daca un absolvent nu este angajat nu are cum sa procure aceasta experienta….

hipoMajoritatea angajatorilor isi aleg angajatii bazandu-se pe cunostinte, pe oameni de care afla de la un apropiat sau altul chiar daca nu sunt calificati pentru postul vacant si tocmai din aceasta cauza este greu sa gasesti un loc de munca.

Exista insa un loc in care job-urile sunt la vedere si acesta se numeste Hipo.Ro. Pe acest site fiecare om care isi cauta un loc de munca poate accesa sectiunea de cautare job, bifeaza zona in care locuiesc sau unde isi doresc sa mearga sa lucreze si acolo le vor aparea toate locurile de munca disponibile, pe zone…

Cred ca un astfel de loc este ideal pentru cei care au ramas fara loc de munca si sunt in cautarea altuia mai bun, sau pentru cei care se angajeaza pentru prima data. Exista diverse domenii in care fiecare dintre noi poate munci, important este sa vrei, sa fii serios, sa iti doresti cu adevarat.

Ar trebui sa existe mai multe astfel de locuri, cum este Hipo, la care oamenii sa recurga pentru a-si gasi job-ul perfect pentru ca este un mare ajutor pentru tinerii nostri care ar trebui sa fie sprijiniti din toate punctele de vedere in a-si gasi un loc de munca, nu sa fie refuzati la toate interviurile pentru ca, pur si simplu, nu au experienta!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Locco n-are cratima dar are pagerank

Ca sa vezi , dupa un efort bine meritat Google sa gandit sa-l rasplateasca pe Locco cu un pagerank 2.

Oferte Sensiblu Timisoara

Nu stiu daca ati aflat sau nu de ofertele Sensiblu Timisoaracuponreducere.ro si Sensiblu Brasovcuponreducere.ro. Chiar daca stitid eja aceste lucruri

Despre Tratarea Apei

Stim cu totii cat de importanta este apa pentru viata de zi cu zi. Din pacate, apa menajera incepe sa


Tags assigned to this article:
cauta jobhipo.rojoburi disponibilelocuri de munca
Skip to toolbar