click aici

In cautarea unui job

In cautarea unui job

Majoritatea tinerilor din ziua de azi sunt in cautarea unui loc de munca potrivit studiilor pe care le-a terminat. Cel mai rau este ca de cele mai multe ori ajung sa lucreze in domenii total diferite de ceea ce au studiat sau, in cele mai rele cazuri, ajung someri cu diploma, acesta din urma fiind cazul majoritatii. Exista insa si o parte dintre tinerii absolventi care ajung sa lucreze prin tari straine, bineinteles ca nu in domeniul lor pentru ca in tara nu isi pot gasi nimic de munca datorita faptului ca aproape peste tot se cere experienta… Nimeni nu se gandeste insa ca daca un absolvent nu este angajat nu are cum sa procure aceasta experienta….

hipoMajoritatea angajatorilor isi aleg angajatii bazandu-se pe cunostinte, pe oameni de care afla de la un apropiat sau altul chiar daca nu sunt calificati pentru postul vacant si tocmai din aceasta cauza este greu sa gasesti un loc de munca.

Exista insa un loc in care job-urile sunt la vedere si acesta se numeste Hipo.Ro. Pe acest site fiecare om care isi cauta un loc de munca poate accesa sectiunea de cautare job, bifeaza zona in care locuiesc sau unde isi doresc sa mearga sa lucreze si acolo le vor aparea toate locurile de munca disponibile, pe zone…

Cred ca un astfel de loc este ideal pentru cei care au ramas fara loc de munca si sunt in cautarea altuia mai bun, sau pentru cei care se angajeaza pentru prima data. Exista diverse domenii in care fiecare dintre noi poate munci, important este sa vrei, sa fii serios, sa iti doresti cu adevarat.

Ar trebui sa existe mai multe astfel de locuri, cum este Hipo, la care oamenii sa recurga pentru a-si gasi job-ul perfect pentru ca este un mare ajutor pentru tinerii nostri care ar trebui sa fie sprijiniti din toate punctele de vedere in a-si gasi un loc de munca, nu sa fie refuzati la toate interviurile pentru ca, pur si simplu, nu au experienta!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Sfaturi pentru o sarcina perfecta

In momentul in care afli ca esti insarcinata, orice prioritate ai avea cade din start. De ce? Pentru ca organismul

Cat de importanta este apa curata pentru noi

Beneficiile apei curate influenteaza viata zilnica a copiilor si a adultilor dar si calitatea vietii intr-o comunitate de generatii viitoare.

Frumusetea sufletului

Frumusetea zilei cauta imbratisarea noptii. Ea este cea care cheama dorurile noastre, ceea ce ramane mereu ascuns privirii noastre, ceea


Tags assigned to this article:
cauta jobhipo.rojoburi disponibilelocuri de munca
Skip to toolbar