click aici

Potrivit pentru copii


Am lucrat o lunga perioada de timp in afara tarii si am avut ocazia sa vizitez cateva gradinite cu program prelungit. M-a interesat foarte mult felul in care erau amenajate bucatariile dar si camera in care aveau sa doarma copii. Aceasta camera m-a interesat mult mai mult pentru ca voiam sa vad ce fel de saltele folosesc… ce cred strainii ca este mai bun pentru sanatatea copiilor… Am observat ca majoritatea saltelelor erau din burete insa aveau si saltele cu arcuri dar si saltele fara arcuri… Toate insa erau saltele pentru copii, special facute pentru ca ei sa doarma linistiti si confortabil.

ramedepatMi-a placut felul in care erau construite si amenajate gradinitele cu program prelungit de acolo, atat de mult incat atunci cand am ajuns acasa am hotarat sa fac un astfel de proiect si pentru orasul nostru. Asa ca am mers si am propus proiectul meu primariei. La inceput m-au privit retincent insa, mai apoi… au fost foarte interesati de ceea ce voiam eu sa fac.

Spre marea mea bucurie planul meu a fost acceptat de catre edili si in scurt timp s-a inceput constructia noii gradinite cu program prelungit din orasul nostru. Absolut totul, incepand de la proiect si pana la amenajarea interioara era facuta dupa normele europene. Eram mandra ca am avut o astfel de initiativa mai ales cand am vazut fetele fericite ale parintilor dar si ale copiilor din oras. Pentru copii cel mai mult a contat spatiul mare de joaca care era numai si numai pentru ei, utilat cu cele mai noi jucarii de exterior pentru copii de gradinita…

Am vrut ca totul sa fie potrivit pentru copii cu varste intre 3 si sase ani si exact asta am realizat.. un loc minunat in care copii nostri sa paseasca cu dreptul in viata… sa invete intr-un mediu frumos si curat.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

O zi cu surprize

Pentru început vreau sa va spun ca sunt căsătorit de opt ani și am o căsnicie minunata împreuna cu soția

Sa aruncam o privire spre ceasurile pentru femei

De-a lungul istoriei, designul ceasurilor pentru femei, modele acestora in functie de tendinte, strategiile de marketing in acest domeniu s-au


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar