Mama spunea

Nu demult mama imi spunea ca voi vedea eu atunci cand voi fi mama ce inseamna sa ai griji cu adevarat. Va dati seama ca atunci nici nu ma gandeam la momentul in care voi deveni mama pentru ca simteam ca nu este inca timpul. Iata ca anii au trecut si a venit si momentul in care sunt strigata „mama”. Numai cele care sunt mame nteleg ce simti in momentul in care un pui de om te striga mama.

imagesmaminetBineinteles ca la inceput ma temeam si la cel mai mic zgomot al bebelusului pentru ca nu stiam ce are insa, cu timpul, instinctul matern a inceput sa isi ia rolul in serios si toate temerile mele au trecut.

Intr-o zi cand a venit in vizita, mama mi-a spus ceva de genul:”cat de usor se creste astazi un copil!”. M-am uitat putin ciudat la ea pentru ca nu stiam la ce se refera, mai ales pentru ca eu eram sigura ca grijile sunt aceleasi atunci cand esti mama, nu conteaza timpurile in care traim. Mai apoi mi-am dat seama ca mama se referea de fapt la scutece, la ingrijirea propriu-zisa a unui copil mic. Si pot spune ca are dreptate. Ma gandesc mereu la ce imi povestea bunica, cum se chinuia sa spele scutecele de bumbac in care ne infasa pentru a le putea usca la timp… Astazi noi avem noroc de scutece de unica folosinta, care sunt foarte usor de utilizat si pur si simplu le aruncam, fara sa fim nevoite sa le spalam si sa asteptam ca acestea sa se usuce.

Aceste produse pentru copii se gasesc in toate magazinele de profil, insa exista un magazin care se axeaza pe tot felul de produse pentru nou-nascuti si nu numai. La Maminet gasim produse dintr-o gama foarte variata, pornind de la biberoane, jocuri si jucarii, produse pentru igiena, produse pentru ingrijirea bebelusilor, pana la pampersi si produse pentru tinerele mamici.

Pe mine m-a incantat foarte mult acest magazin online pentru ca aici gasesc absolut tot ce imi doresc atat pentru ingrijirea mea cat si a bebelusului. Dar sa nu credeti ca lucrurile se opresc aici…cu un singur click veti observa ca in acest magazin puteti gasi produse utile in casa, in gradina si nu numai. Este un magazin complex cu o gama larga de produse, numai bun pentru a ne sari in ajutor in orice moment!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns