Lenea … saracia omului

lenea

Fiind singurel acasă… având o foame de lup… nevasta nu e acasă… ce sa mănânc? Lenea e cucoana mare 😛 … M-am gândit sa comand ceva de mancare pana vine experta acasă.

Am folosit opțiunea comenzi pizza pusa la dispoziție de către o pizzerie de la noi din oras. Este prima data când am mâncat de la ei pizza și intr-adevar foarte buna. Luând în considerare și faptul ca îmi era foarte foame, dacă mâncam pietre și alea erau extraordinare. Am „băgat pe sub mustati” cam jumate din pizza comandata și apoi m-am pus la televizor.

Yummy pizza

Cu o pizza  faci senzatii!!

In timpul acesta, soția a ajuns acasă cu gândul de a se apuca sa prepare ceea ce se gandise ea, dar i s-a făcut pofta de pizza văzând-o pe masa :D. Dupa ce a mâncat i sa dus pofta de a mai găti ceea ce avea în program… deci acum putem concretiza mitul vorbei ” Lenea este sărăcia omului”. Dupa filmul pe care îl urmăream în tot acest timp, am luat-o cu lugu lugu 😛 și pana la urma ne-am apucat împreuna sa gătim ceea ce vroia.

lenea

Am făcut pui pe sticla în cuptor, cu sute de mirodenii și prafuri pe el. Sa va explic, am cumpărat puiul, în partea dorsala ia-m înfipt o sticla de bere (goala), ia-m dat cu toate prafurile apoi la-m pus în cuptor timp de 35 de minute.

A ieșit o bunătate de pui dar l-am mâncat a doua zi pentru ca deja eram sătui de la pizza :D. Nu lăsați produsele Fast-food sa va strice cheful de gătit. Aviz gospodinelor!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns