click aici

5 module pentru WordPress

5 module pentru WordPress

Spuneam în articolele anterioare că îmi place foarte mult să mă joc cu diferite pluginuri pentru wordpress. Nu neapărat să le și păstrez instalate ci doar din curiozitate să văd ceea ce-mi pot oferi. Astăzi am ales să fac o scurtă listă de 5 pluginuri pentru wordpress.

SEO
Pentru SEO neapărat trebuie să avem instalat WordPress SEO by Yoast, pentru ca odată instalat, acest plugin oferă tot ce avem nevoie ca motoarele de căutare să vadă ceva frumos în site-ul nostru și să ne ofere poziții mai bune.

akismet

Nu vrem comentarii nedorite sa ajungă a fi publice, fapt pentru care trebuie neapărat să avem un sistem pentru filtrarea acestora. Akismet este soluția perfectă, acest plugin vine o dată cu instalarea platformei WordPress insă este inactiv. Imediat după instalarea WordPress-ului trebuie activat acest plugin prin obținerea unei chei de activare (selectați planul PERSONAL, plan dedicat bloggerilor),  si site-ul nostru se află in siguranță.

cache
Bun, până acum avem două pluginuri, unul pentru SEO si celălalt Anti-Spam, mai avem nevoie de înca unul pentru incărcarea rapidă a site-ului. Această crestere a vitezei de încărcare a unei pagini este oferită de W3 Total Cache, plugin ce micșorează fișierele CSS și fișierele cu un conținut dezordonat. Indeamnă utilizatorii siteului să salveze in cookie informații despre site, astfel ca navigarea să fie de până la 50% mai rapidă și mai eficientă

security for your site
SEO, anti-spam, viteză de incărcare, urmează protecția. O putem obține cu ajutorul pluginului Better WP Security, acest plugin ne poate oferi protecția in mai puțin de 50” după instalarea acestuia. Ofera peste 30 de modalități pentru protecția siteului tău de pe wordpress.

jetpackUltimul plugin este vorba de un “bundle of plugins” și anume de mult prea cunoscutul Jetpack by WordPress.com. Despre acest plugin am mai vorbit, il ador, imi oferă tot ce am nevoie. Mai multe detalii despre acest plugin aveți aici, vă las să-l descoperiți singuri.

Must have five plugins for wordpress… cu alte cuvinte de aceste plugin-uri avem nevoie când ne apucăm de un site 😀 . Plugin-uri sunt destule… pentru a împodobi un site cu fel de fel de minuni însa nu e prea recomandat sa facem asta .. who care!

Securitate
20out of 5
Protectie spam
20out of 5
Optimizare SEO
20out of 5

Overview

Must have five plugins for wordpress... cu alte cuvinte de aceste plugin-uri avem nevoie când ne apucăm de un site :D . Plugin-uri sunt destule... pentru a împodobi un site cu fel de fel de minuni însa nu e prea recomandat sa facem asta .. who care!

5

5 out of 5
Excellent
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Zakat – Onepage/Multipage WordPress Charity Theme (Charity)

Zakat is a Onepage/Multipage responsive Multipage WordPress Charity Theme for non-profit organisations. Key Features Clean and modern design Built with

Viewed – Press75 WordPress Theme

Viewed is a new full-screen photography theme that would be great for anyone looking to publish their photos using WordPress.

WebHosting4 si cuvintele-mi sunt memorate

Şi încă mai avem astfel de servicii în România. Îmi aduc aminte de începuturile mele de pe wap când căutam


6 comments

Write a comment
 1. Marius Cucu
  Marius Cucu 31 January, 2015, 14:36

  Am renunțat la Total Cache, în rest… folosesc pe toate celelalte. 🙂

  Reply this comment
 2. Perfu
  Perfu 1 February, 2015, 21:26

  W3 cache e un plugin foarte ok

  Reply this comment
 3. Lucian Balog
  Lucian Balog 13 February, 2015, 13:59

  Eu am ales sa nu folosesc pluginuri pentru nimic. Pentru SEO mi-am facut singur setarile in header, pentru comentarii SPAM am un filtru simplu, iar pentru viteza inca lucrez la partea de optimizare a temei. Se poate si fara.

  Reply this comment
 4. alex
  alex 26 January, 2016, 19:00

  mda plugin-ul pt seo e foarte ok atata timp cat intelegi ca e doar orientativ. in rest word presul e foarte bun pt ca e usor de folosit si intuitiv

  Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar