In viata trebuie sa risti

Totul in viata trebuie sa si risti atunci cand vrei sa faci ceva si sa ai si succes, asa si eu, am decis ca e timpul sa imi fac prorpria-mi firma si ce firma care se respecta nu are si o cladire de bioruri pe cinste?  Am inceput prima dat aprin a alege locatia, apoi usor usor am ridicat cladirea si ma bucuram de faptul ca totul mergea repede.

alab

Cam sa zic ca pana cand se apropia vara , si vedeam cum caldura incepea sa ma omoare atunci cand faceam ultimele retusuri prin camera, si atunci mi-a picat mi fisa, ca aveam nevoie urgenta de cea clima glaciar in cladire, sau toti angajatii mei vor fi nevoiti sa vina in costum de baie la munca si nu se prea cade sa faca asta, asa ca am decis sa caut sa fac si o buna aerisire.

Am inceput sa dau anunturi dar nimic, sa sun si sa intreb oameni dar nimic nu iesea, parca toata lumea era impotriva mea si nu vroia sa imi mearga, dar imi aduceam mereu cuvintele cele mai importante : “ Fii optimist, si nu te da inapoi niciodata de la nimic, asta e cheia succesului in viata! “ si asa am si facut, in cele din urma se pare ca raspunsul meu care il cautam de mult pentru un ventilator industrial de care avream nevoie si am discutat. Au fost foarte intelegatori si a doua zi a si venit marfa, cred ca a fost cea mai buna investitie pe care am facut-o vreodata, asa ca ma bucuram foarte mult.

Pusesem deja anunturi ca angajez personal si deja lumea incepea sa vina, a trebui sa stau sa ma uit peste zeci de mii de cv-uri si sa ascult alte sute de interviuri, chiar daca a durat o saptamana pana sa termin cu asta am putut in cepe linistit.

Era frumos, sa merg la firma si sa vad cum totul mergea struna si era frumos, nici nu imi puteam imagina ca putea sa mearga asa bine si ca toata lumea era multumita. Imi placea sa vad cum toti aveau acel zambet minunat pe fata cand veneau sau ieseau de la munca, si nu a fost daca cand sa aud pe cineva ca se plange ori ca nu are conditii de lucru, ori nu are ceva in regula sau ca ii e cald.

Ventilatoarele isi faceau treaba si nimic nu putea merge prost in nici cel mai mic fel, asa ca nu aveam cuvinte de rau, ci decat de lauda si tuturor celor care ma intrebau de unde am fiecare lucru le raspundeam cu mare placer mai ales daca ma intrebau de ventilatoarele mele sau de orice altceva pentru ca isi doreau si ei sa faca in asa fel incat angajatii lor sa vina si ei de placer la munca, sa nu mai fie posaci si lipsiti de viata atunci cand vin la munca si sa abia astepte sa plece, pentru ca vedeau succesul de care beneficiam din pricina conditiilor favorabile.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns