The last song (2010)

Ronnie (Miley Cyrus, la primul ei rol în afara universului Hannah Montana) petrece câteva săptămâni alături de tatăl ei înstrăinat după divorţul părinţilor. Deşi viaţa lui Ronnie nu va fi deloc uşoară în noua ei casă, adolescenta îşi va da curând seama că sângele apă nu se face şi va descoperi, desigur, şi fiorii dragostei.
Dupa ce parintii ei Kim si Steve Miller au trecut printr-un divorţ urât, iar bărbatul a plecat din New York pentru a locui în orasul Tybee Island din Georgia, adolescenta Veronica Ronnie Miller a rămas extrem de afectată şi a refuzat să-i mai vorbească tatălui său. Deşi cânta la pian sub îndrumarea lui Steve, el insuşi pianist şi profesor de muzică la Juilliard, rebela Ronnie a încetat să mai exerseze la acest instrument şi a preferat să-şi petreacă timpul distrându-se cu prietenii. Atunci când Kim Miller decide că fiica ei trebuie să plece în Georgia pentru a relua legătura cu tatăl înstrăinat, Ronnie nu este deloc încântată şi manifestă răceală şi ostilitate în prezenţa lui Steve, singurul lucru pe care îl au în comun cei doi fiind pasiunea pentru muzică. În Tybee Island fata se îndrăgosteşte de atrăgătorul şi popularul Will Blakelee şi se împacă cu tatăl ei, care este implicat în reconstrucţia unui vitraliu dintr-o biserică locală,operă de artă ce a fost distrusă într-un incendiu.
Sursa: cinemagia.ro
Notă IMDB: 5.0
Durată: 107 minute
Gen: Dramă, Romantic

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “The last song (2010)

  1. Buna ziua! Din cate- mi amintesc am paairt ca judetul Buzau va fi pe locul 5 in clasament. Imi puteti spune va rog dac- am retinut corect si daca da, cand primesc voucherul de 20 % reducere si cand pot plasa comanda ca sa pot beneficia de aceasta reducere? Astept raspunsul d- stra, pentru care va multumesc anticipat! Cu respect, Cecilia.

Lasă un răspuns