click aici

Idei noi de afaceri


Nu este prima oara cand ma gandesc sa fac ceva mai mult pentru familia mea si, implicit, pentru viitorul nostru. Insa in situatia in care este economia noastra astazi este foarte greu. Un prim gand a fost deschiderea unei mici afaceri in mediul rural… pentru ca in oras sunt absolut de toate si aproape nici un gen de afacere nu merge stralucit. Asa ca m-am gandit sa deschid in satul in care stau bunicii mei un mic barulet, cochet si cu de toate, cu preturi acceptabile… pentru a avea si tinerii de aclo un loc in care sa se recreeze.

Spatiu este destul in curtea bunicilor insa ne trebuie un loc special amenajat pentru ca barul sa poata functiona dupa normele europene. Atunci cateva cunostinte au venit cu ideea unor containere modulare, care pot fi folosite in mai multe feluri…. poti chiar si locui intr-un astfel de loc. Le-am ascultat sfatul si asa m-am hotarat la un container cafenea cu o mica anexa langa el pe post de depozit. Aceasta mica constructie este perfecta pentru mica ea afacere, avand absolut toate utilitatile necesare unui mic barulet….

Pot spune ca demersurile pentru afacerea mea sunt deja pornite… acum astept ca toate actele sa fie in regula pentru ca nu vreau sa am probleme cu oamenii legii. Poate voi reusi astfel sa schimb un pic viata mea si a familiei mele dar si pe cea a oamenilor din sat care nu prea au parte de un loc in care sa se distreze si sa se relaxeze. Voi face tot posibilul ca acest loc sa ramana un loc decent, adica nu vreau sa fie plin numai de „tremurici” care sa vina sa cumpere pe caiet toata ziua si sa mearga pe zece carari la plecare. Nu… Vreau un loc dedicat in special tinerilor… poate voi face si un mic concurs de karaoke odata de doua ori pe saptamana… sau diferite concursuri cu mici premii care sa ii atraga…

Idei as avea foarte multe… sper sa ma descurc si cu pusul lor in practica pentru ca acesta a fost intotdeauna mai greu…

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Un fel de review al vietii mele

Am muncit mult inca de mica, mi-a placut mereu sa fiu pe cont propriu si sa nu depind de parinti.

Electromotorul, lucruri pe care trebuie sa le stii

Automobilul a devenit un element deosebit de important pentru fiecare dintre noi. Chiar daca nu toti oamenii detin cate un

O piedica in calea uitarii

De cele mai multe ori o imagine exprima mai mult decat am putea exprima noi, oamenii, in o mie de


Tags assigned to this article:
aprobari

1 comment

Write a comment
  1. Dwayne Tucker
    Dwayne Tucker 18 mai, 2013, 14:33

    Retelele leaga impreuna de la doua pana la mii de PC-uri, permitandu-le sa foloseasca in comun fisiere si alte resurse. In plus, o retea poate centraliza getionarea unei baze mari de date de PC-uri, astfel ca toate operatiile cerute de coordonarea securitatii, salvarea de siguranta, modernizari si control se pot desfasura intr-un singur loc. Lucrul in retea a devenit atat de important pentru operatiile uzuale efectuate de calculatoarele personale, incat este inclus in noile sisteme de operare si este folosit atat acasa cat si la birou.

    Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte