click aici

Masina mea bulgareasca si traducerea actelor


Mi-au placut dintotdeauna masinile si mi-am promis de mic ca atunci cand voi fi mare voi avea masina mea… cumparaa cu banutii munciti de mine. Uite ca am ajuns si la vartsa la care am permis de conducere de ceva ani si bineinteles mi-am implinit si visul de a avea o masina numai a mea, pe numele meu cumparata din banii mei… munciti!

Insa sa nu va ganditi ca am avut bani sa imi cumpar o masina noua… e foarte greu sa strangi bani pentru a-ti putea cumpara o masina noua. Asa ca am ascultat sfatul unor prieteni si mi-am cumparat masina de la bulgari…. era o manie in vremea aceea sa iti cumperi masina bulgareasca.

Insa a fost o nebunie si cu actele masinilor de la bulgari… pentru ca au fost oameni pacaliti avand acte de la o drujba sau o masina de spalat in loc de actele autoturismului pe care il cumparasera.

Si cum eu habar nu aveam sa vorbesc bulgara, un prieten mi-a recomandat sa intru pe site-ul metafrasis.ro, am vazut ca ofera servicii profesionale de traducere si au preturi bune si m-am hotarat sa apelez la ei pentru a nu fi si eu pacalit de bulgari.

Srviciile au fost prompte si foarte bune… bineinteles ca actele mele erau facute chiar pentru masina nu pentru alt obiect electrocasnic…. am intocmit toate actele legale, am trecut masina pe numele meu, i-am schimbat numarul de bulgari si totul a fost in ordine.

Am masina aceasta de aproximativ cinci ani si inca merge foarte bine, numai ca a inceput sa consume cam mult si ma gandesc, cu greu, sa renunt la ea si sa imi cumpar alta. Acum insa am familie si e cam greu sa pui bani deoparte pentru o alta masina. Dar… cum sunt taaare incapatanat cu siguranta voi reusi sa fac si acest lucru.

Pentru mine nu exista nu pot… ci doar nu vrea! 😀

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Inocenta copilariei

Copilaria inseamna aproape intotdeauna jocuri, inocenta,bucurie, zambete… Copilaria este perioada cea mai frumoasa din viata unui om… copilaria este inocenta

Vacanta de lux

Dubai este unul dintre cele sapte emirate care formeaza Emiratele Unite. Are un climat subtropical, motiv pentru care trebuie vizitat

Importanta consultului stomatologic la copii

Dintii copiilor nostri sunt mult mai sensibili decat ai nostri, ai adultilor, asa ca este extrem de important ca primul


Tags assigned to this article:
acte tradusebulgariamasinimetafrasistraduceri

1 comment

Write a comment
  1. Winfred T. Blair
    Winfred T. Blair 17 mai, 2013, 16:27

    Probabil ca ati observat ca nu am scris nimic despre autoturismele inmatriculate in Bulgaria. Spre deosebire de Germania si alte tari din Uniunea Europeana, inmatricularea unei masini in Bulgaria este posibila din punct de vedere legal pentru un cetatean care nu are domiciul in acea tara fara costuri exorbitante. Cat timp persoana care are masina inmatriculata in Bulgaria duce vehiculul la verificarea tehnica la timp si plateste asigurarea si impozitul, acesta are dreptul de a circula legal in Europa.

    Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte