Cu baiatul in Paradisul Personajelor

paradisul personajelor

Astazi este o zi foarte speciala pesntru mine, este botezul fiului meu. Totul este asa cum mi-am dorit dar parca mai lipsea ceva. Am dat o cautare in google si am descoperit site-ul Paradisul Personajelor si am discutat cu cateva ursitoare si cateva personaje din desenele animate pentru a amuza copii invitatilor. In seara botezului au sosit si ursitoarele dar si personaje Disney.

paradisul personajelor

Toata echipa de la Paradisul Personajului este una foarte talentata care poate face: modelaj de baloane, face-painting, dansuri si sunt ridicate la cel mai inalt nivel pentru a putea face fericit orice client de la mic la mare. Puteti gasi sa cumparati si costumatii de ale personajelor Disney preferate. Puteti gasi si o echipa de cameramanii care sa imortalizeze cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra. Paradisul Personajelor este locul unde puteti lasa un copil si va sta linistit toata ziua bucuranduse de minunata echipa disney care il va face un copil fericit.

Cu baiatul in Paradisul Personajelor

Cand au plecat invitatii au fost foarte multumiti de prestatia celor de la Paradisul Personajelor si au promis ca o sa ii invite si ei la petreceri sau la zilele onomastice ale copiilor lor. Si eu am fost foarte multumit sa aflu ca si in Romania se afla o asemenea firma pentru copii nu numai in strainatate. La ei se pot gasi urmatoarele personaje :Elsa, Merida. Alba ca Zapada, Rapunzel dar si super eroi cum ar fi: Spider Man sau Batman. Copilului meu cel mai mult ii place Spider Man si ma intreaba cand o sa il aduc sa il vada. O sa ii fac o surpriza si o sa apelez din nou la Paradisul Personajelor si o sa imi fac o rezervare sa il trimita pe Spider Man, ca sa imi pot face copilul fericit.

Paradisul Personajelor mi-l aduce in casa pe Spider-Man

 In aceasta agentie sunt niste oameni foarte politicosi care respecta clientul si au niste preturi foarte accesibile. Daca aveti ocazia sa puteti comanda un personaj va rog sa accesati cu incredere site-ul www.ParadisulPersonajelor.ro un loc unde ar dori toti copii sa stea sa doarma sau sa manance si nu o sa regretati. Daca vreti ca copilul dumneavoastra sa fie cel mai fericit din lume putezi face o vizita iar personajele Disney va vor ajuta sa aduceti zambetul pe fata copilului dumneavoastra
Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns