Servicii de transport funerar intern

a44

Este trist sa stim ca in fiecare an mii de adolescenti experimenteaza moartea cuiva pe care il iubesc; un parinte, un frate, un prieten sau o alta ruda. Statisticile arata ca aproximativ unul din zece copii cu varsta cuprinsa intre 11-18 ani sufera pierderea unei persoane dragi.

Acest lucru va avea probabil un impact asupra restului vietii lor. Desi dolul este un subiect dificil si sensibil, voi vorbi despre cateva dintre lucrurile care m-au ajutat personal sa fac fata mai bine dupa ce mi-am pierdut tata in 2012.

Cel mai important lucru este sa nu „impachetati lucrurile”.

Am facut asta pentru a incepe. Nu am spus nimanui ce am simtit cu adevarat cand ar fi trebuit sa vorbesc despre asta. Nimeni nu ar trebui sa fie rusinat sa se simta suparat dupa ce a pierdut pe cineva pe care il iubeste, deoarece este un moment traumatic. Este important sa vorbesti despre cum te simti fata de persoanele in care ai incredere, astfel incat sa te poata sprijini. M-am „deschis” pentru foarte putini oameni, dar a fost placut sa stiu ca am oameni acolo la care as putea apela daca as avea o zi proasta sau ma simt trist. Am vorbit cu prietenii mei si cu unii dintre profesorii mei si au fost foarte sustinator.

Ganduri si amintiri

Un alt lucru pe care l-am gasit de ajutor dupa ce mi-am pierdut tata a fost sa fac o cutie de memorie. Aceasta este o cutie in care am pus lucruri care sa-mi aminteasca de tata si de amintirile pe care i le-am impartasit. Am pus fotografii din sarbatori si lucruri pe care mi le-a cumparat de-a lungul anilor. Am scris si poezii si le-am pus si eu. Am inca cutia acum si ma face sa zambesc. De asemenea, cumpar in fiecare an o felicitare pentru ziua de nastere, o felicitare pentru ziua tatalui si o felicitare pentru Craciun. Mi se pare reconfortant. Pastrez caseta de memorie privata.

In cele din urma, este important sa va luati timp pentru a refelcta mai bine aspura lucrurilor. Mi-a fost mai usor sa iau lucrurile intr-o zi la rand si sa incerc sa nu-mi fac griji cu privire la viitor. Am decis sa ma concentrez asupra studiilor mele si asupra lucrurilor pe care mi-a placut sa le fac. Ma supar din cand in cand, dar am invatat ca este bine sa plangi. Fiecare va avea propriile modalitati de a face fata dupa ce va pierde pe cineva apropiat. Aceasta prezinta ceea ce personal mi s-a parut de ajutor. Toata lumea ar trebui sa-si aminteasca ca nu sunt singuri.

Insa, procedurile in sine sunt o problema in astfel de momente, de la transportul funerar intern , incinerare si pana la acte.

Un articol de Servicii Funerare Bucuresti.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns