Vedetele care s-au vaccinat contra Covid -19

Deja de peste un an pandemia face ravagii peste tot in lume si vaccinul contra coronavirus este deja disponibil in lumea intreaga. Dar, si aparitia sa pe piata este subiectul a multe polemici.

Unele persoane sunt considerate prioritare pentru a primi vaccinul, mai ales cele mai in varsta. In aceasta categorie de persoane se afla numeroase personalitati publice precum sefi de state, din industria cinematografica sau a muzicii printre altele.

Problema este ca imunitatea colectiva nu functioneaza decat daca se vaccineaza cat mai multa lume. Din acest motiv, vedetele internationale au luat cuvantul si s-au vaccinat, incurajand si alte persoane sa faca si ele la fel.

Morgan Freeman. Actorul a inregistrat un mesaj de interes public despre Cornavirus cu scopul de a incuraja americanii sa se vaccineze. Acesta a spus ca nu este medic, dar are incredere in stiinta. Si daca oamenii au incredere in el, ar trebui sa se vaccineze.

Mariah Carey. In 4 aprilie, aceasta s-a filmat cand era pe cale sa se vaccineze. A inceput apoi sa cante una din cele mai celebre note ale sale inalte, dupa ce a primit a doua doza. Efectul secundar al vaccinului, a scris aceasta in descriere.

Arnold Schwarzengger. Chiar si Terminator s-a vaccinat contra virusului! Si i-a indemnat si pe ceilalti sa faca si ei la fel daca vor sa traiasca.

Regina Elizabeth si Printul Phillip. Cuplul regal englez a primit prima doza de vaccin in 19 ianuarie la castelul Windsor. Din pacate insa, printul a decedat de batranete in 9 aprilie.

Sean Penn. Pe langa faptul ca primit vaccinul, Sean Penn a si fondat, CORE, o organizatie de interventie mondiala care administreaza vaccinul in lumea intreaga.

Tom Jones. Tom Jones celebrul cantaret a indicat faptul ca unul din avantajele de a avea 80 de ani, este ca a avut prioritate in ceea ce priveste listele de asteptare pentru vaccin.

Steve Martin. Atunci cand a primit vaccinul, celebrul actor a postat pe Twitter- o veste buna- am primit vaccinul. O veste rea- l-am primit pentru ca am 75 de ani.

Harrison Ford. Actorul a stat 2 ore la rand la coada, pentru a se vaccina la Torrance, in California. Dar nu s-a plans deloc din cauza acestui lucru.

Bill Gates. Omul care se afla in mijlocul a numeroase teorii conspirationiste din cauza pandemiei de Coronavirus, a postat si el o poza in timp ce era vaccinat, spunand ca acesta este unul din avantajele de a avea 65 de ani.

Samuel L. Jackson. Actorul Marvel a primit vaccinul purtand o masca de super-erou, In 23 ianuarie in California.

Alan Alda. Celebrul actor din MASH a purtat doua masti atunci cand a mers sa se vaccineze in data de 3 ianuarie.

Brian Wilson. Celebrul cantaret al formatiei a primit si el vaccinul contra Covid-19.

David Attenborough. Celebrul redactor, scriitor si naturalist britanic, a primit si el vaccinul la varsta de 94 de ani.

Joe Biden. Presedintele American a primit prima sa doza de vaccin in 11 ianuarie, dupa ce l-a primit pe primul in 21 decembrie anul trecut.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns