Inovații la cărucioarele pentru copii în 2021

image001

În ultimul an, aproape toate piețele au fost transformate ca urmare a izbucnirii pandemiei KOVID-19. Cărucioare nu vor fi niciodată mai puțin căutate, deoarece acestea sunt întotdeauna necesare de către grupul lor țintă de clienți.

Pe de altă parte, concurența în acest sector este excelentă, există deja un număr de jucători consacrați, iar cei noi care încă încearcă să pătrundă nu sunt puțini. Acest lucru creează turbulențe, ceea ce încurajează fiecare producător de cărucioare să depună eforturi pentru dezvoltarea continuă, pentru a atrage cât mai mulți consumatori. – https://kidso.ro/pentru-bebelus/carucioare-pentru-bebelusi/

Multifuncționalitatea este scopul anului

Părinții moderni preferă versiunile multifuncționale ale cărucioarelor, care ne permit să fie mai versatili în ciuda dificultăților când ne deplasăm cu un copil în brațe.

De exemplu, indiferent dacă intenționăm să călătorim regulat cu mașina sau nu, ori de câte ori ne urcăm, cu siguranță va trebui să avem un scaun pentru a-l asigura pe cel mic. Ideale în acest scop sunt cărucioare 2 sau 3 în 1, care pot fi transformate într-un dispozitiv pentru o mașină. În acest fel, rezolvăm problema cum să transportați căruciorul – doar rama va rămâne din ea și într-o formă foarte compactă, fără a vă ocupa întregul portbagaj.

image002

Dacă sunteți un șofer activ, veți putea asigura o mișcare sigură și ușoară de la punctul A la punctul B și, dacă nu aveți o mașină personală, veți putea fi siguri că veți fi întotdeauna pregătiți chiar dacă trebuie să conduceți.

Alte cărucioare pot fi convertite într-o tricicletă. Sunt potrivite pentru copiii mai mari care încă nu au mers și înlocuiesc mersul într-un cărucior cu bicicleta.

Internetul este locul în care se întâmplă totul

Criza coronavirusului a mutat o mare parte din cumpărături în rețeaua virtuală. Din ce în ce mai multe mărci globale sunt la doar un clic distanță de noi. Vizitați portalul Kidso pentru a fi la curent cu cele mai noi tendințe în materie de produse pentru copii. Puteți utiliza motorul nostru de căutare convenabil pentru a găsi ceea ce căutați, rapid și la prețuri bune.

Inovație dincolo de timp

Oricum ar fi anul 2021, nu ar trebui să uităm unde suntem. În majoritatea cazurilor, oriunde am locui, va trebui să traversăm drumuri cu infrastructură mai săracă, ceea ce este uneori o problemă pentru cele mai simple modele de cărucioare. Mai ales dacă străzile din cartierul dvs. sunt deseori reparate, așa cum se întâmplă de obicei, luați un cărucior cu roți de teren.

În acest sens, trebuie să ținem cont de greutatea vehiculului copilului, întrucât în unele cazuri este posibil să trebuiască să-l purtăm pe mâini pe trepte, chiar și cu bebelușul și bagajele în el.

Foarte curând, părinții tineri își dau seama chiar de un fapt puțin ciudat – bebelușilor le place terenul neuniform. Foarte des adorm în timp ce conduc căruciorul pe drumuri pavate sau pe trotuare în stare mai proastă.

Tehnologie de ultimul răgnet în accesorii

Era comunicațiilor nu implică neapărat tehnologii ultra-moderne în fiecare lucru. Uneori părinții preferă să ia un cărucior retro fără figuranți inutili și să-l „regleze” după cum doresc cu ajutorul diverselor gadgeturi.

image003

Chiar și cel mai obișnuit cărucior poate deveni ultra-modern, atâta timp cât îl echipăm cu Chiar și cel mai obișnuit cărucior poate deveni ultra-modern, atâta timp cât îl echipăm cu accesoriile potrivite. În zilele noastre, mama are nevoie de un încărcător USB pentru telefonul ei, care este de obicei disponibil cu cele mai multe rucsaci moderne pentru bebeluși. Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că suspensia se potrivește căruciorului dvs. și veți avea energie oriunde și oricât de mult vă plimbați cu cel mic.

De asemenea, se vând ventilatoare cu baterii, care au o clemă specială pentru atașarea la cărucior. Puteți alege direcția în care suflă, astfel încât bebelușul și mama să poată fi răcoriți.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns