click aici

Camera copilului, tot ce trebuie sa stiti


Cand va hotarati sa amenajati camera copilului, trebuie sa tineti cont de anumite principii, astfel incat copilul sa beneficieze de conditii optime. Patutul copilului nu trebuie sa fie amplasat langa sobe, calorifere sau alte surse de incalzire. Copii au un metabolism diferit de cel al adultilor, iar din acest motiv nu au nevoie de o temperatura mai mare de 22 de grade Celsius, caci se pot supraincalzi si transpira.

Ideal ar fi ca podeaua din camera copilului sa fie dintr-un material care este usor de spalat si curatat, cum ar fi parchet sau linoleum. Este necesara curatatea acesteia la maxim 2-3 zile, pentru ca bebelusul sa nu intre in contact cu praful sau cu alti alergeni adusi din celelalte camere pe incaltaminte.

De asemenea, va trebui sa incercati, pe cat posibil sa evitati mobilele care sunt vopsite cu substante care ar putea declansa alergii la copii, caci in timp o parte din aceste substante pot emana vapori toxici pentru copilas (cum ar fi lacurile sau vopselurile alchidice).

Este total contraindicat sa existe un aparat de aer conditionat in camera copilului, deoarece in filtrele acestuia exista multi alergeni si microbi, chiar daca il curatati periodic, iar curentul de aer rece care este eliberat de catre acesta poate duce la aparitia infectiilor cailor respiratorii superioare.

Recomand: magazin pentru copii si carucior

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Apple Watch Series 4 vs. Apple Watch Series 3

In cele ce urmeaza vom analiza principalele diferente dintre ceasurile Apple Watch Series 4 si Series 3 pentru a te

Am crescut si le-am dat de lucru parintilor

Daaaa, sunt eu, Darius… am “doua” ani (doi ani, adica, asa ma corecteaza mama) si am crescut mare mare… Tocmai

Gand din suflet

Lucian Blaga spunea: Inalta-te fara sfarsit, ca sa nu descoperi niciodata ce vezi! Cu gandul asta doresc sa-mi incep ziua, incepand

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar