O fotografie = o parte din viata

O imagine este o particica din viata fiecaruia dintre noi. Oricine isi doreste sa imortalizeze anumite momente din viata sa cu ajutorul fotografiilor.  Insa ca aceste fotografii sa fie de calitate este nevoie de aparate foto profesionale si de ceva pricepere in manuirea lor.

Un curs de fotografie nu ar strica nimanui… mai ales celor pasionati de aceasta arta, pentru ca da… fotografia este o arta si trebuie cunoscute si cele mai mici secrete pentru a crea o imagine de calitate. Iar ca treaba sa mearga ca pe roate trebuie sa fii tot timpul pregatit, tu ca fotograf, adica: Nu se stie cand o sa ai nevoie de un obiectiv nou sau un trepied mai robust. Un DSLR mai bun decat ce ai in rucsac in acest moment sau niste filtre creative. O memorie mai mare sau un fundal colorat. Oricare din acestea te pot ajuta sa devii un fotograf mai bun.

Pentru ca problemele mele cu pozele sa aiba rezolvare cineva mi-a spus sa caut pe Google fotograf Timisoara si fara dar si poate o sa rezolv. Internetul este mare si in zilele noastre aproape orice problema are o rezolvare!

Nu conteaza daca esti fotograf profesionist sau amator… cu cat esti mai bine dotat, cu aparate bune si cu cat stii mai multe despre arta fotografiatului cu atat vei fi un fotograf mai bun iar imaginile tale vor fi apreciate de clienti sau de prieteni. Tine intr-o oarecare masura si de imaginatia fiecaruia… aceasta fiind inca o piesa importanta a acestei profesii. Poate parea usor… insa nu trebuie sa ne culcam pe o ureche… adica sa ne umflam in pene ca noi avem talent si nu avem nevoie de altceva. Pentru asta s-au nascut profesionistii, acei oameni care s-au nascut pentru asa ceva, oameni care practic din aceasta meserie traiesc, oameni care si-au dedicat viata pentru a imortaliza cele mai bune momente din viata noastra.

fotografieParalel cu aceasta discutie, chiar si eu am nevoie de un fotograf profesionist pentru ca cel care mi-a imortalizat cununia civila si cea religioasa nu prea a fost profi. Imaginile le am pe CD-uri, pe stick-uri sau pe hartie (foto) insa vroiam ceva mai mult la cat am platit. Ma gandeam ca se va juca si el putin cu photoshopul, ca va schimba si el in anumite imagini fundal… etc, etc, etc. Ideea e  nu stiu daca se mai poate salva ceva din ele… si nu ma refer la poze pentru ca ele sunt salvate, ma refer la calitate.

Depinde de noi sa fim mai buni, iar restul o lasam pe seama profesionistilor in aparate care ne vor sari in ajutor cu produsele lor de calitate superioara si aici nu ma puteti contrazice! Nu poti depasi in performante pe omul care sta de dimineata pana seara cu aparatul foto in mana.. n-ai cum, e imposibil. Poti dezvolta totul la nivel de amator si atat. Cu siguranta ati tinut in mana macar o data in viata un aparat foto, vreau sa aflu ce senzatie ati avut si cam ce parte a acestei arte a fotografiatului v-a atras?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “O fotografie = o parte din viata

  1. Sunt fotograf profesionist specializat in fotografia de nunta si fotografia de eveniment.Ceea ce va pot oferi este priceperea si experienta mea pentru obtinerea unor imagini superbe. Ma bazez pe echipament profesional de studio in obtinerea unor efecte placute de lumina sau chiar dramatice, daca este cazul. Deplasez echipamentul de studio (blituri puse in umbrele) in orice loc este nevoie, indiferent daca este vorba de locatii pentru fotomodele sau locatii pentru nunti. Intotdeauna am aparatura de rezerva incat evenimentul dv. sa nu fie ratat de o banala defectiune tehnica si fotografiile sa-si pastreze calitatea.

Lasă un răspuns