Castelul Peles – Obiectiv Turistic

Imi plac foarte mult drumetiile prin tara si nu numai. Iubesc in special obicetivele turistice de la noi din tara pentru ca avem o patrie plina de bogatii naturale de care nu suntem constienti inca… nici macar dupa atata timp. Cum vin acum sarbatorile si odata cu ele si concediul m-am hotarat sa merg sa vizitez un loc istoric… plin de energie pozitiva… un loc istoric cum numai in Romania gasim.

castelul-Peles-Sinaia4Si cautand eu astfel de obiective turistice la noi in tara am gasit Castelul Peles si gataaa… obiectiv turistic gasit… tinta perfecta pentru vacanta ideala alaturi de familie. Iubesc foarte mult castelele si tot ceea ce insemna ele.. istorie.. povesti minunate.

Bineinteles ca m-am consultat si cu familia inainte sa fac rezervari de Paste pentru ca voiam ca toata lumea sa fie de acord… Ce credeti? Nu mi-a trebuit multa munca de convingere.. Cand au auzit despre ce loc este vorba au sarit in sus de bucurie pentru ca lor le plac astfel de locuri.

Daca ar fi dupa mine, pentru a scoate tara asta din anonimat sau pentru a o scapa de reputatia negativa pe care o au romanii in afara tarii, as incerca sa arat mai mult strainilor locuri de genul Castelului Peles… Sunt sigur ca ar fi incantati… de locurile frumoase din ppreajma castelelor… de arhitectura in sine a lor dar, mai ales, de povestile minunate pe care le adapostesc aceste casteluri. Este pur si simplu minunat si nu cred ca putem gasi nicaieri in alta tara o istorie mai frumoasa decat a noastra… si locuri pline de istorie mai minunate decat la noi.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “Castelul Peles – Obiectiv Turistic

  1. Este foarte frumos, si chiar merita vizitat. Noroc cu astfel de obiective sa mai atragem si noi vizitatori straini in tara..

Lasă un răspuns