De la oameni inveti multe

In primul rand trebuie sa va spun ca merg des la sora mea care locuieste la vreo patruzeci si ceva de kilometri de mine si merg mai tot timpul cu masini de taxi particulare. Am observat ca mai toti soferii de taxi particular detin in masina statii auto pentru a verifica daca este vreo masina de politie pe traseu.

Ultima oara am mers cu vecinul surorii mele care avea o statie auto Midland, foarte tare.. de ultima generatie si pe langa asta mai avea si un gadget de navigatie GPS. Din vorba in vorba, ca sa ne treaca timpul mai repede pana ajungeam in Severin, de acolo este sora mea, am ajuns si la aparatura pe care o detine domnul in masina.

Statii radio CB si PMR   Statii auto   CBMania.roCum cumnatul meu este un impatimit al accesoriilor auto m-am interesat de unde le-a achizitionat. Mi-a spus atunci ca a fost indrumat de catre fiul sau sa cumpere de pe internet aceste gadgeturi. Le cumparase de pe CB Mania, un magazin online in care gasesti tot felul de astfel de accesorii pentru masina.

Bineinteles ca mi-am notat pe ceva adresa pentru ca voiam sa o dau cumnatului meu care cauta de mult timp un dispozitiv din asta de navigatie gps de buna calitate.

Drumul a trecut mult masi repede decat m-as fi gandit si iata-ma, din vorba in vorba, ajunsa in orasul de langa Dunare…oras care de cativa ani buni ii este casa surorii mele… Este un oras frumos sa stiti.. cu multa istorie.. so oameni foarte sociabili… doar ati vazut cum era soferul de taxi, nu?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns