Noi oportunitati pentru elevi

Cred ca in ziua de astazi orice elev are nevoie de un calculator pentru a-si duce la bun sfarsit temele si proiectele avand in vedere ca astazi sunt foarte multe cerinte la scoala, dupa parerea mea unele dintre ele fiind exagerate. Multi dintre parinti prefera sa le cumpere copiilor lor laptopuri second hand sau calculatoare second hand crezand ca astfel reusesc sa ia un pret mai bun.

Este pacat ca se intampla aceste lucruri in anul in care traim cand exista programul Euro 200 care ajuta toti elevii care nu au posibilitati materiale bune sa isi achizitioneze un calculator care sa il ajute la invatatura. Tot ce trebuie sa faca ei este sa ridice un cupon de la scoala la care au dosarul inscris, dau comanda de calculator care este livrat gratuit prin acest program… iar cand le vine pachetul acasa trebuie sa dea doar cuponul primit de la scoala.

Eu ma bucur ca in sfarsit s-a facut un astfel de program prin care sa fie ajutati copii fara posibilitati materiale care isi doresc sa avanseze, sa invete sa devina cineva in viata. Prin acestea cred ca statul ajuta cat de cat la formarea unui viitor mai bun pentru copii nostri si pentru viitorul tarii care, in momentul de fata nu se afla pe cele mai inalte culmi ale gloriei.

Sunt noi oportunitati pentru elevi si pentru viitorul unor copii care merita tot sprjinul nostru, al parintilor, dar si al societatii in care traiesc. Sunt copii care peste cativa ani ne vor face mandri ca suntem romani.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns