Croatia ofera un sejur de lux celor care vor ghici finalul serialului GOT

Aviz fanilor Game of Thrones! Cunostintele voastre in materie de serial s-ar putea sa va fie de folos. Va pot chiar ajuta sa castigati un sejur de lux in Croatia. Poti castiga astfel 7 nopti in hoteluri de 5 stele la Split si la Dubrovnik si poti vizita locurile unde au fost filmate cele mai celebre si mai frumoase scene din serial.

Deci ce zici daca serialul tau favorit te poate ajuta sa castigi un sejur de vis intr-un loc cu adevarat magic? Agentia de turism Unforgettable Croatia tocmai a lansat un concurs pe site-ul sau, destinat celor mai impatimiti fani ai serialului Game of Thrones.

O calatorie in Croatia pentru fanii Game oh Thrones.

Toate orele de “bine watching” te-ar putea ajuta deci sa castigi un sejur de lux in Croatia. Pe site-ul sau de Internet, agentia de voiaj croata propune fanilor serialului sa trimita predictiile lor cu privire la felul in care se va incheia epicul serial.

In program- 3 nopti la Split si 4 nopti la Dubrovnik. Adica doua destinatii paradisiace din partea de sud a Croatiei unde au fost filmate scene din Game of Thrones in ultimii ani. Castigatorul si inca o persoana pe care o va alege, vor avea sansa sa fie cazati in hoteluri de 5 stele si vor putea vizita cele mai frumoase locuri unde au fost filmate scene din celebrul serial. Totul, insotiti de un ghid expert in materie. O calatorie la soare, intr-o destinatie de exceptie care va incanta cu siguranta fanii Game of Thrones… dar nu numai.

Un singur lucru trebuie sa fie precizat- calatoria sau deplasarea pana in Croatia nu este asigurata si va trebui sa fie suportata de cel care castiga.

Pentru a-ti incerca norocul, este de ajuns daca vei trimite pana pe 5 mai teoria ta proprie cu privire la felul in care se va incheia serialul Game of Thrones. Site-ul Unforgettable Croatia va trage apoi la sorti dintre raspunsurile care au nimerit finalul.

Locurile in care a fost filamt serialul Game of Thrones. Croatia apare in foarte multe scene din GOT. Un oras fortificat cu un farmec fara pereche, Dubrovnik s-a impus foarte repede drept locul ideal pentru a filma aici scene din serial. Mai ales cele de la Port Real. Este deci site-ul ideal pentru a reprezenta capitala celor 7 coroane. Vei reusi astfel sa descoperi orasul dinr-o alta perspectiva, diferita si originala.

Clasat in Patrimoniul Unesco inca din anul 1979, orasul Dubrovnik este din ce in ce mai popular datorita faptului ca s-a filmat aici serialul. Si nu e de mirare. Are cea mai frumoasa arhitectura, o istorie minunata si o localizare ideala la mare.

Dar daca esti mai degraba Winterfell decat Por Real, va trebui sa ajungi in Irlanda de Nord. Pentru a descoperi cealalta parte a serialului, mai trebuie s ajung si prin Islanda. Mai ales in parcul natural Vatnajokul, in partea de est a insulei. Calatorii care te vor putea consola poate putin din cauza faptului ca serialul se va incheia in curand.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns