Jason Momoa si-a ras barba si nu mai seamana deloc cu Khal Drogo!

Jason Momoa nu si-a mai ras barba din anul 2012! Cel care si-a imprumutat trasaturile faimosului Khal Drogo, amantul lui Daenerys in sezonul 1 al serialului Game of Thrones, nu mai seamana deloc, da chiar deloc cu personajul sau.

Barba metamorfozeaza in intregime un om. Dupa Kit Harrington, care a decis si el recent sa isi rada barba, pentru a spune la revedere personajului sau din Game of Thrones, Jon Snow, a venit randul si lui Jason Momoa sa « imbrace haine noi ». Actorul de origine hawaiana si-a ras mitica sa barba si nu mai seamana deloc cu personajul indragit de toti fanii GOT.

Jason Momoa si-a ras barba pentru o cauza nobila. Pe contul sau de YouTube, Jason a dezvaluit in 17 aprilie un video in care isi rade barba. Dar actorul a decis sa isi rada barba nu din motive estetice, ci din cu totul alte motive. A facut acest lucru in favoarea unei lupte mai importante, cea pentru salvarea mediului.

Barba sa serveste deci aici drept o metafora pentru schimbare, dupa cum explica asta si pe contul sau de Instagram. « La revedere Drogo, Aquaman, Declan, Baba »… Imi rad barba pentru ca a venit vremea schimbarii. O schimbare prielnica pentru un viitor mai frumos pentru copii mei, pentru copiii vostri, pentru lume. » O initiativa trasa putin de par, sau de barba dar care merita sa fie mentionata si sa se vorbeasca despre ea.

Pe contul sau de Instagram, vechiul barbos ii indeamna pe cei care il urmaresc sa faca si ei la randul lor, anumite schimbari pozitive pentru planeta. Trebuie sa curatam oceanele si peisajele noastre, mai precizeaza el. Realizat in colaborare cu Ball Corporation, acest spot face si reclama la recipientele de aluminiu reciclabil, create special pentru a inlocui plasticul de unica folosinta.

Jason Momoa se angajeaza deci si el in lupta contra plasticului

Plasticul de unica folosinta, care va interzis in Europa incepand cu anul 2021, folosit pentru paie, sticle de apa sau de suc sau pentru betisoarele pentru urechi, este foarte distructiv. Un mesaj pe care vrea sa il transmita cu aceasta ocazie si Jason prin intermediul acestei campanii. Acesta vrea ca lumea sa inteleaga ca plasticul distruge planeta si crede ca are solutia. Nu exista decat un singur lucru care ne poate ajuta cu adevarat planeta si care ne permite sa o salvam, atata timp cat reciclam- este vorba despre aluminiul 100% reciclabil.

Nu mai este un secret pentru nimeni- plasticul este foarte distrugator pentru planeta noastra. In fiecare secunda, 10 tone de plastic sunt produse in lume, din care doar 9% ajung sa fie reciclate. O mare parte din saci, ambalaje, paie din plastic ajung in mare. Un dezastru ecologic contra caruia a venit vremea sa si actionam.

Un lucru e sigur- actorul a renuntat la barba sa, stiind clar ca este o actiune care va marca spiritele. Iar reactiile nu au intarziat sa apara. Un look veritabil de razboinic nu are cum sa lase pe cineva indiferent….

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns