Mame celebre care au nascut prematur

Aproximativ 15 milioane de bebelusi se nasc prematur in fiecare an, adica aproape 1 din 10. Si, daca ne referim la gemeni, cifrele sunt si mai mari. De mentionat este faptul ca numai putin de 50% din gemeni se nasc prematur.

Unele mame celebre au avut parte de sarcini dificile si au dat nastere bebelusilor cu cateva saptamani inainte de termen. Din fericire, toti bebelusii sunt mari si sanatosi, au reusit sa treaca peste perioada critica. Care sunt mamele celebre care au dat nastere unor bebelusi prematur?

Beyoncé

Pentru a aduce pe lume gemenii sai, in 2017, Beyoncé a fost supusa unei cezariene de urgenta. Era internata in spital inca inainte cu o luna sa nasca din cauza unei preeclampsii si a fost supusa interventiei in momentul in care medicii au stabilit faptul ca sanatatea sa si cea a bebelusilor nu era in pericol.

Rumi si Sir au ramas in spital cateva saptamani bune dupa nastere si Beyoncé a avut nevoie de destul de mult timp pentru recuperare. A declarat ca a fost o perioada destul de dfiicila pentru ea insa, din fericire, a trecut.

Kim Kardashian

Cu cinci saptamani inainte de termen, Kim Kardashian a adus-o pe lume pe fiica sa, North West. Kim Kardashian a avut o serie de complicatii pe parcursul intregii sarcini si, la fel ca si Beyoncé, a suferit de preeclampsie. Aceasta afectiune provoaca umflaturi si o tensiune arteriala ridicata.

A fost internata in spital timp de cinci saptamani si a nascut inainte de termen din cauza complicatiilor. A nascut natural. Micuta North a avea doar doua kilograme la nastere si a trebuit sa ramana in spital pana cand plamanii sai au fost complet formati.

Angelina Jolie

Cu Brad Pitt, Angelina Jolie are gemeni, pe Vivienne Marcheline si pe Knox Leon, nascuti prematur in anul 2008. Stiind ca gemenii se nasc de obicei mai repede, Angelina Jolie era pregatita de travaliu inainte de termenul prevazut. Actrita a delcarat dupa astere ca atunci cand ii auzea pe copii plangand, convinsa de faptul ca plamanii sunt complet dezvoltati, era linistita.

Adriana Lima

Manechinul brazilian a date nastere micutei sale Valentina la 34 de saptamani de sarcina. Adriana Lima spera sa nasca acasa insa, a avut parte de un travaliu precoce dupa ce a suferit de preeclampsie si a fost nevoita sa se interneze in spital din precautie.

Sophie Ellis Bexter

Cantareata britanica a nascut prematur de doua ori. In 2004, fiul sau Sonny este nascut cu doua luni inainte: in 2009, apoi fiul sau Kit s-a nascut cu 9 saptamani mai devreme.

Anna Faris

Actritei i s-a rupt apa cand avea 7 luni de sarcina. A fost internata in spital insa fiul sau s-a nascut o saptamana mai tarziu. S-a nascut inainte cu noua saptamani inainte de termen si cantarea doar doua kilograme. Cu sotul sau la acea vreme, Chris Pratt a asteptat sa treaca perioada critica pentru a-l aduce acasa. Impreuna, s-au asigurat ca bebelusul lor este in perfecta stare de sanatate.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns