Vespa Sean Wotherspoon, cel mai în vogă scuter în rândul generației tinere

image001

Îndrăgitul brand italian, Vespa, a adus pe piață o gamă de scutere care se adresează cu predilecție generației tinere de piloți și sunt realizate în strânsă colaborare cu Sean Wotherspoon. Acesta este unul dintre cei mai influenți designeri din America și de pe scenă culturii street, iar creațiile sale sunt foarte influențate de moda stradală.

„Starurile” liniei de scutere Vespa SW sunt modele în ediție limitată derivate din cele mai populare game, Primavera și Sprint. Cei care doresc să se plimbe prin oraș cu un scuter practic și în același timp creat în spiritul celor mai noi trenduri, pot opta ca soluție pentru adoptarea  stilului Vespa Sean Wotherspoon. Pe motoclass.ro puteți descoperi scutere și motociclete de ultimă generație, alături de o gamă variată de echipamente de protecție.

Artistul american și-a lăsat amprenta pe această colecție inedită de scutere Vespa prin adăugarea unor accente vintage care se inspiră din moda anilor ‘80 și ‘90. Aceasta se remarcă printr-o explozie cromatică intensă. Aici, culorile galben, roșu, verde închis și acvamarin caracterizează modelele de serie limitată tocmai pentru a reduce monotonia din traficul orelor de vârf și pentru a o înlocui cu o doză de optimism.

image002

Scuterele Vespa SW păstrează tradiția brandului italian și se disting prin silueta zveltă realizată din oțel. Fiecare model are drept opțiuni principale o manevrabilitate de excepție și oferă eficiență ridicată de consum. În plus, colecția SW este creată în conformitate cu standardele Euro 4 și sunt prietenoase cu mediul. Modelele de scutere Vespa Primavera și Sprint Sean Wotherspoon sunt disponibile în variantele de motor de capacitate 50, 125 și 150 cc. În afară de scutere, pe piață a fost lansată și o colecție streetwear cu tricouri și trening, plus cască de protecție cu logo distinctiv SW. Motorul în 4 timpi, cu un cilindru beneficiază de tehnologia inovativă i-get pentru a permite econonomie de consum considerabilă.

Scărița pentru picioare este realizată din plastic și vopsită în roșu puternic, are o protecție antialunecare din cauciuc vopsit în albastru și contrastează cu corpul de metal al scuterului. Pentru șa, artistul american a ales o nuanță maro deschis cu accente albe și logo-ul distinctiv. Tag-ul artistului stradal apare și în partea din față a scuterului, lângă logo-ul clasic Vespa.

Partea din spate a caroseriei a fost customizată cu o grafică originală, unde logo-ul Vespa special se repetă dispus într-o compoziție conică. Look-ul scuterelor Vespa Sean Wotherspoon este completat de un cadru pentru farul LED, de portbagaj și mâner pentru pasager – toate acestea au finisaje cromate, cu accente negre pe mânere și capacul tobei de eșapament.

Sean Wotherspoon este un nou star pe scena modei din SUA, un artist care nu se oprește din a experimenta și un fanatic vintage, care aduce o abordare proaspătă în a integra culori îndrăznețe. A devenit celebru în urma creării Nike Air Max 97. Lansarea colecției Vespa cu semnătura Sean Wotherspoon a fost memorabilă pentru fani, deoarece au putut admira scuterele în ediție specială pe ritmuri de muzică sub forma unui DJ set de la Merk & Kremont.

Specialiștii ATVRom vă pot ajuta să alegeți scuterul potrivit pentru dumneavoastră, precum și echipamentele de protecție necesare!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns