Patru ATV-uri sporty, puternice și agresive

image001

Putere, adrenalină și distracție sunt trei cuvinte ce definesc ATV-ul. Acest vehicul este ideal pentru iubitorii de aventură, fiind un vehicul puternic, care poate să depășească aproape orice tip de obstacol, de la drumuri abrupte sau accidentate, până la drumuri cu noroi înalt. Astfel că, dacă și tu vrei o doză de adrenalină și ești în căutare de un ATV de vanzare care să fie puternic și care să fie capabil să te plimbe pe cele mai dificile drumuri, atunci trebuie să știi că pe piață există o serie de mari producători, printre care se numără și CFMoto, Can-Am Bombardier, Polaris și Kawasaki. Mai jos ți-am pregătit câteva caracteristici despre patru ATV-uri puternice de la fiecare dintre cei patru producători:

Can-Am Renegade X mr Visco-4Lok 1000R ’21

Cu un motor foarte puternic, caracteristici tehnice de ultimă generație și un design modern și atractiv, ATV-ul Can-Am Renegade X mr Visco-4Lok 1000R ’21 este vehiculul ideal pentru cele mai dificile trasee, indiferent de teren sau condițiile meteo. Acesta este dotat cu un motor Rotax 1000, V-Twin, cu o capacitate de 976 cmc, ce dezvoltă 91 cai putere și care este cuplat la o cutie de viteze automată CVT P-R-N-H-Extra Low L cu frână motor standard. În ceea ce privește mecanica, modelul de față dispune de suspensie spate TTI independentă și suspensie față cu braț dublu tip A, ambele cu amortizoare Fox Podium 1,5 QS3, cât și de frâne față – spate cu discuri ventilate 214mm și etriere cu 2 pistoane. Pentru ca experiența să fie una cât mai plăcută, ATV-ul este dotat cu bară de protecție față și spate, ghidon din aluminiu cu apărători de mâini, apărători de noroi și scut frontal și central din aluminiu. Schema de culoare în care se regăsește acest model este Galben cu Negru, culori care îi scot în evidență capacitățile.

CFMOTO CForce 1000 EPS ’21

Și ATV-ul CFMOTO CForce 1000 EPS ’21 este un vehicul puternic și fiabil, ce poate parcurge până și cele mai dure trasee, datorită motorului cu 2 cilindri, în 4 timpi, 8 valve, SOHC, ce dezvoltă 85 cai putere și are o capacitate de 960.6 cmc. Acest model este dotat cu suspensii off-road moderne, cu braț dublu tip A, cât și de frâne hidraulice ce oferă un control optim. Vehiculul vine echipat cu toate accesoriile necesare unei pilotări de calitate, printre care se numără jantele, troliul, spătarul pentru pasager și ambreiajul CVTech. Modelul de față se regăsește în patru scheme de culoare, și anume portocaliu, albastru, camuflaj și gri.

Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS Camo ’21

Kawasaki Brute Force 750 4x4i EPS Camo ’21 este de asemenea un model cu specificații tehnice înalte și cu o motorizare puternică, fiind potrivit să treacă peste orice obstacole. Motorul cu 2 cilindri în V, 4 timpi, 8 valve, SOHC, ce livrează 51 cai putere și care are o capacitate de 749 cmc este cuplat la o cutie de viteze CVT automată cu 2 trepte și marșarier. Acesta are tracțiune selectabilă 2WD/4WD, suspensii față – spate cu braț dublu, reglabile cu 5 opțiuni și un sistem de frânare modern, frâna față fiind cu 2 discuri 200 mm și etriere cu 2 pistoane, iar cea din spate cu disc încapsulat în grup. Designul acestui ATV este modern și agresiv, iar schema de culoare disponibilă pentru acest model este camuflaj.

Polaris Scrambler XP 1000 S Race Edition ’21

Un alt ATV puternic, cu caracteristici tehnice demne de un vehicul sporty, dedicat pasionaților de întreceri este Polaris Scrambler XP 1000 S Race Edition ’21. Acest model are un motor puternic ProStar 952, 2 cilindri, 4 timpi, SOHC, ce livrează o putere de 89 cai putere și care este cuplat la o cutie de viteze automată PVT P/R/N/L/H. Și din punct de vedere mecanic modelul de față a fost construit pentru a face față și celor mai dure obstacole, având suspensie față tip basculă triunghiulară arcuită, cu o cursă de 292 mm și suspensie spate IRS cu basculă triunghiulară arcuită, cu o cursă de 356 mm, ambele cu amortizoare Walker Evans, ajustabile în 3 poziții. În ceea ce privește sistemul de frânare, acesta este performant, frânele față – spate fiind cu discuri hidraulice. Acest model se regăsește în schema de culoare Black Pearl, cu un design atractiv, demn de un vehicul sporty.

Așadar, cele patru modele prezentate anterior sunt vehicule puternice, cu caracteristici tehnice moderne și un design atractiv, demn de un ATV sporty, destinat pasionaților de off-road.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns