Can-Am Outlander MAX DPS 570 T ’21 – Perfomanța ATV-urilor Bombardier

image001

O ieșire cu un ATV în natură a devenit opțiunea de relaxare a unui număr continuu ascendent de români. Fie că alegi să călătorești în weekend pe un traseu montan sau vrei să te bucuri de orele de după muncă pe un drum forestier, ATV-urile sunt întotdeauna prilejul potrivit să te distrezi și să te eliberezi de gândurile rele și de oboseală. Pentru a te convinge de beneficiile pe care acest vehicul le are, achiziționează-ți propriul ATV din rețeaua de magazine ATVRom Arad, un dealer autorizat ce oferă transparență, calitate și o experiență a utilizatorului cât mai bună.

În ce ATV să investești

Gama de modele de pe piață este una variată. De la ATV-uri cu un singur loc sau cu două locuri, 4×4, sau chiar 6×6, până la modele cu designuri speciale, unice și inovative. Cu toate acestea, modelul pe care noi ți-l recomandăm este un ATV cu multiple roluri, atât utilitar, cât și recreațional. Este vorba de un vehicul produs de către compania canadiană BRP (Bombardier Recreational Products), și anume Can-Am Outlander DPS 570 T ’21.

image002

De ce Can-Am Outlander DPS 570 T ’21?

Precum am menționat și anterior, acesta este un ATV de tip utilitar – recreațional, așadar va fi un partener ideal pentru distracție, dar și pentru munca din jurul gospodăriei tale sau din zonele off-road, greu accesibile. Acest All Terrain Vehicle reușește să surprindă prin motorizarea puternică, structura rezistentă și utilitatea lui vastă. Compania BRP a oferit întotdeauna o calitate maximă, prin performanța și tehnologiile de ultimă generație de care produsele lor dispun.

Motorizare și caracteristici tehnice inedite

Vehiculul vine cu un motor Rotax 570, cu 2 cilindri, răcit cu lichid, EFI, cu o capacitate de 570 cc și o putere mare, de 48 cp. Acesta este cuplat la o cutie de viteze CVT + frână motor standard. Suspensiile moderne, cu braț dublu de tip A, amortizoarele pe ulei și cursă 229 mm pe față și TTI independentă și amortizoarele pe ulei și cursă 224 mm pe spate dau dovada unei configurații calitative.

Autoturismul deține o mulțime de sisteme care fac misiunea conducătorului una mult mai ușoară. Printre acestea se numără sistemul antifurt DESS (Digitally Ecoded Security System), care îți va ține vehiculul în siguranță în fața infractorilor nedoriți, sistemul de iluminare cu 2 faruri, cu o putere totală de 70 W, ideal pentru a-ți oferi vizibilitate în perioada nocturnă, sistemul LinQ de atașare rapidă a accesoriilor, care îți oferă posibilitatea să te apuci cât mai rapid de muncă, sistemul ABS standard, necesar pentru frânarea în siguranță cât și tracțiunea selectabilă 2WD/4WD + sistem BTC (Brake Traction Control).

image003

Cum poți conduce acest ATV

Modelul are omologare T, înregistrabilă la primărie și se poate conduce cu un carnet de categoria B. Controlul său va fi unul ușor, cu care chiar și cei neexperimentați se vor acomoda într-un timp cât mai scurt, datorită multitudinii de sisteme și tehnologii încorporate. Așadar, dacă vrei să încerci această nouă experiență, nu mai sta pe gânduri și pornește la drum cu Can-Am Outlander DPS 570 T ’21.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns