Spatiu- vedetele care sunt pregatite pentru calatoria lor “extraterestra si chiar si-au cumparat un bilet

Jeff Bezos a ajuns in sfarsit in spatiu in 20 iulie!

Sa se trimita oameni in spatiu parea in trecut o fantezie SF, dar de ceva ani incoace, oamenii de stiinta si-au adunat eforturile pentru a dezvolta nave, vase spatiale cu date de plecare prevazute, care vor sa trimita turisti in spatiu.

Atractia sau scopul sunt evidente- sa se vada Pamantul de la o distanta rara, dar si sa se observe imensitatea galaxiei.

Jeff Bezos. Jeff Bezzos si echipajul sau neobisnuit au decolat pentru un zbor de incercare in 11 iulie intr-o racheta reutilizabila, numita New Shepard. A fost insotit de fratele sau, dar si de cele mai batrane si cele mai tinere persoane care au ajuns pana acum in spatiu. Oliver Daemen, de 18 ani era cel mai tanar iar Wally Funk, de 82 de ani, cea mai batrana.

Zborul a durat doar 10 minute, dar a fost destul de lung pentru a duce pasagerii in spatiu unde au putut sa pluteasca timp de 10 minute inainte de a reveni pe Pamant.

Richard Branson. Magnatul afacerilor britanice si fondatorul grupului Virgin a create Virgin Galactic, un proiect care isi doreste sa trimita oameni in spatiu ca turisti. Zborul necesita trei zile de pregatire inainte unde pasagerii invata sa profite din plin de cele sase minute in microgravitatie, invata cum sa ramana in siguranta si ce sa faca in caz de urgenta.

Richard Branson a calatorit si el alaturi de pasageri.

Rihanna. Se stie ca Rihanna este fascinata de viata extraterestra deci in mod evident, nu a ratat ocazia sa zboare alaturi de alti pasageri in nava turistica a lui Richard Branson.

Tom Hanks. A fost printre primii care s-a inscris la SpaceShip Two de la Virgin Galactic si a declarat ca atunci cand vine vorba despre calatorii in spatiu nu sta deloc pe ganduri.

Leonardo DiCaprio. Celebrul actor a cumparat si el un bilet de zbor pentru virgin Galactic in anul 2013. Dar a vandut mai apoi la licitatie scaunul de langa el in cadrul unei gale de caritate.

Kate Winslet. A primit un loc gratuit in Virgin Galactic datorita faptului ca a salvat-o pe mama lui Richard Branson de la un incendiu izbucnit in complexul sau, Necker Island. Sau poate pentru ca este casatorita cu nepotul acestuia.

Charlize Theron. Aceasta a declarat ca s-a pregatit pentru calatoria sa cu Virgin Galactic dupa rolul sau din filmul lui Ridley Scott, Prometheus. A declarat ca este foarte deschisa pentru zborul in spatiu si spera ca va fi o experienta placuta care o va face sa vrea sa revina.

Ashton Kutcher. A cumparat un bilet in 2021, fiind pe locul 5000 pe lista persoanelor inscrise pana in acest moment. Voia sa cumpere si un bilet pentru sotia sa, Mila Kunis. Dar, a anuntat recent faptul ca vor vinde biletul.

Brad Pitt. Este o alta vedeta care a cumparat un bilet pentru a -si largi orizonturile.

Angelina Jolie. Ar putea sa zboare cu fostul sau sot deoarece si ea a cumparat un bilet.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns