Fă o alegere sănătoasă pentru dinții tăi!

photo-1482849297070-f4fae2173efe

A avea un zâmbet strălucitor nu este permis numai vedetelor de la Hollywood. Și tu poți avea dinți de un alb imaculat dacă alegi să îți pui fațetă dentară. Este tehnica la care apelează multe persoane publice pentru a arăta excelent în fața camerelor de luat vederi. Dar cine zice că tu nu te poți simți ca o vedetă?

Procesul implică, în principal, lipirea fațetelor de dintele tău natural. Nu este dureros și nici foarte complicat de efectuat. Doctorul stomatolog îți poate recomanda o astfel de intervenție dacă:

  • Dinții tăi nu prezintă o estetică perfectă și prezintă mici fisuri și/sau ciobiri.
  • Spațiile dintre dinți sunt prea mari sau este necesară alinierea lor.
  • Îți dorești cu orice preț dinți foarte albi.

Rezultatele sunt rapide, iar albul imaculat va rămâne intact. Așadar, nu vei fi nevoit/ă să renunți la micile plăceri cotidiene: ciocolată, vin, cafea, sucuri sau alimente colorate. Un lucru cert este: suntem unici. Însă, oricât de mult ți-ai dori, alegerile persoanei de langa tine nu sunt compatibile, neapărat, cu nevoile tale. Așadar, aplicarea fațetelor dentare nu este recomandată pentru toată lumea. Desi toti visăm la un zâmbet impecabil și ne dorim dinți drepți, fatetele sunt recomandate în situațiile foarte grave cand alte tratamente functional-estetice precum tratamentele ortodontice sau albirea dentară nu mai dau rezultate.

În caz că te confrunți cu probleme mai serioase ale dinților (carii, fisuri mari, lipsa unui dinte) poți apela la coronița dentară. Este alternativa cea mai potrivită pentru un zâmbet, în primul rând, sănătos. Dar inainte de a te ingrijora si a iti cauta diagnosticul pe vreun blog iti recomandam sa vizitezi un stomatolog.

Spre deosebire de fațete, coronița nu vine doar în ajutorul esteticii, ci se ocupă și de întreținerea sănătății orale. Nu se lipește, ci este cimentată peste dinte și este confecționată din diverse materiale. Nu poate fi diferențiată de un dinte natural deoarece prezintă același aspect și aceeași culoare.

De asemenea, dacă măseaua de minte îți dă bătăi de cap, fie la propriu sau la figurat, noi îți suntem alături atât cu sfaturi, cât și cu cele mai potrivite soluții sau tratamente. Nu trebuie să-ți faci griji. Chiar dacă ai auzit că extracția este problematică și dureroasă.

Nu uita că, pentru a te asigura că dinții tăi sunt în stare bună, trebuie să vizitezi regulat cabinetul stomatologic. Pentru servicii de calitate, poți alege clinica dentară în care te așteptăm cu drag și  în care ai parte de condiții optime de fiecare dată.

În plus, frica de dentist va dispărea complet după ce vei face cunoștință cu profesioniștii care vor avea grijă de dantura ta. Sfaturile lor te vor îndemna să faci alegerea potrivită.

Înainte de a te gândi la estetică, fă o alegere sănătoasă pentru dinții tăi!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns