click aici

Fă o alegere sănătoasă pentru dinții tăi!

Fă o alegere sănătoasă pentru dinții tăi!

A avea un zâmbet strălucitor nu este permis numai vedetelor de la Hollywood. Și tu poți avea dinți de un alb imaculat dacă alegi să îți pui fațetă dentară. Este tehnica la care apelează multe persoane publice pentru a arăta excelent în fața camerelor de luat vederi. Dar cine zice că tu nu te poți simți ca o vedetă?

Procesul implică, în principal, lipirea fațetelor de dintele tău natural. Nu este dureros și nici foarte complicat de efectuat. Doctorul stomatolog îți poate recomanda o astfel de intervenție dacă:

  • Dinții tăi nu prezintă o estetică perfectă și prezintă mici fisuri și/sau ciobiri.
  • Spațiile dintre dinți sunt prea mari sau este necesară alinierea lor.
  • Îți dorești cu orice preț dinți foarte albi.

Rezultatele sunt rapide, iar albul imaculat va rămâne intact. Așadar, nu vei fi nevoit/ă să renunți la micile plăceri cotidiene: ciocolată, vin, cafea, sucuri sau alimente colorate. Un lucru cert este: suntem unici. Însă, oricât de mult ți-ai dori, alegerile persoanei de langa tine nu sunt compatibile, neapărat, cu nevoile tale. Așadar, aplicarea fațetelor dentare nu este recomandată pentru toată lumea. Desi toti visăm la un zâmbet impecabil și ne dorim dinți drepți, fatetele sunt recomandate în situațiile foarte grave cand alte tratamente functional-estetice precum tratamentele ortodontice sau albirea dentară nu mai dau rezultate.

În caz că te confrunți cu probleme mai serioase ale dinților (carii, fisuri mari, lipsa unui dinte) poți apela la coronița dentară. Este alternativa cea mai potrivită pentru un zâmbet, în primul rând, sănătos. Dar inainte de a te ingrijora si a iti cauta diagnosticul pe vreun blog iti recomandam sa vizitezi un stomatolog.

Spre deosebire de fațete, coronița nu vine doar în ajutorul esteticii, ci se ocupă și de întreținerea sănătății orale. Nu se lipește, ci este cimentată peste dinte și este confecționată din diverse materiale. Nu poate fi diferențiată de un dinte natural deoarece prezintă același aspect și aceeași culoare.

De asemenea, dacă măseaua de minte îți dă bătăi de cap, fie la propriu sau la figurat, noi îți suntem alături atât cu sfaturi, cât și cu cele mai potrivite soluții sau tratamente. Nu trebuie să-ți faci griji. Chiar dacă ai auzit că extracția este problematică și dureroasă.

Nu uita că, pentru a te asigura că dinții tăi sunt în stare bună, trebuie să vizitezi regulat cabinetul stomatologic. Pentru servicii de calitate, poți alege clinica dentară în care te așteptăm cu drag și  în care ai parte de condiții optime de fiecare dată.

În plus, frica de dentist va dispărea complet după ce vei face cunoștință cu profesioniștii care vor avea grijă de dantura ta. Sfaturile lor te vor îndemna să faci alegerea potrivită.

Înainte de a te gândi la estetică, fă o alegere sănătoasă pentru dinții tăi!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Incredibilul succes al lui Dwayne The Rock Johnson

Dwayne Johnson, cunoscut si sub numele The Rock, a fost ales cel mai bine platit actor de catre revista Forbes.

Hoteluri din filme in care poti petrece un sejur de vis

Hotelurile reprezinta locuri propice pentru scenariile cinematografice. Infricosatoare deopotriva precum cel din Shining sau pline de tentatii precum cel din

Misterele pe care stiinta inca nu le poate explica

Stiinta a evoluat enorm de mult in ultima vreme in scopul de a rezolva mistere care dateaza de mii si

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte