Hero Fiennes-Tiffin (After): Instagram, iubita, tatuaje, varsta, inaltime…tot ce trebuie sa stii despre actor

Iata tot ce trebuie sa stii despre Hero Fiennes-Tiffin, actorul din saga After.

Numeroase sunt persoanele care asteapta cu nerabdare difuzarea capitolului 2 din saga After care urmeaza sa fie difuzat pe Amazon Prime Video. Chiar daca filmul a fost deja lansat in mai multe tari, noi inca nu putem vedea, cel putin pentru moment, continuarea aventurilor lui Tessa si Hardin. Insa, cele doua vedete din After, Hero Fiennes-Tiffin si Josephine Langford atrag toate privirile inca de la lansarea primei parti, in 2019. Azi ne-am decis sa ne concentram asupra tanarului actor care interpreteaza rolul lui Hardin pentru a-ti dezvalui tot ce trebuie sa stii despre el.

Contul de Instagram
Hero Fiennes-Tiffin are un cont de Instagram ce poate fi regasit sub numele de @hero_ft. Are numai putin de 6,4 milioane de abonati insa nu trebuie sa te astepti la o activitate importanta…tanarul actor posteaza destul de rar poze si clipuri video pe Instagram. Nu este nici foarte activ pe retelele sociale, nu are nici cont de Twitter.

Iubita sa
Nu, Hero Fiennes-Tiffin nu este intr-o relatie cu partenera sa de pe marele ecran, Josephine Langford. Si chiar daca vrei sa afli cu cine este actorul tau rpeferat intr-o relatie, risti sa fii dezamagit deoarece nimeni nu stie nimic despre acest subiect. Actorul este extrem de discret cat vine vorba despre viata sa personala si nu vorbeste aproape niciodata despre relatiile sale amoroase. Conform ultimelor informatii, ar fi celibatar.

Tatuajele sale
In After, Hero Fiennes-Tiffin are corpul acoperit cu tatuaje. Insa, aceste tatuaje nu sunt reale, sunt doar pentru a interpreta personajul lui Hardin. In viata reala actorul nu are absolut niciun tatuaj. A marturisit ca l-ar tenta ideea unui tatuaj insa ii este teama de angajament, ii este teama de ideea de a avea ceva permanenent pe pielea sa.

Varsta si familia sa
Hero Fiennes-Tiffin s-a nascut pe data de 6 noiembrie 1997 la Londra, in Anglia. Drept urmare, abia a implinit varsta de 23 de ani. Are un frate mai mare pe nume Titan si o sora mai mica, Mercy. Provine dintr-o familie cunoscuta in Anglia, deoarece are numerosi unchi si matusi actori, compozitori sau realizatori de film.

Inaltimea sa
Nu poti trece cu vederea faptul ca actorul este un barbat inalt. Are o inaltime de 1,88 cm. Si, este o destul de mare diferenta intre el si partenera sa din After deoarece Josephine Langford are o inaltime de doar 1,67 cm.

Cariera sa
Inainte de a interpreta rolul lui Hardin in filmul After, Hero Fiennes-Tiffin a mai jucat in alte filme. A inceput cu rolul lui Tom Jedusor aka tanarul Voldemort in filmul Harry Potter. Tanarul actor este in egala masura un manechin apreciat. A fost imaginea unor marci cunoscute precum H&M, Dolce & Gabbana, Superdry si Ferragamo.

Daca mai detii alte informatii cu privire la acest actor, le asteptam sa le impartasesti cu noi.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns