Arta shopping-ului masculin in materie de incaltaminte

brand-masculin

Inca din timpurile stravechi, continuand si in zilele noastre, barbatii s-au straduit mereu sa gaseasca incaltamintea potrivita lor, cea care ofera confort si sunt functionali, insa arata si bine. Desigur ca in timp, caci timpul este un element definitoriu de multe ori, calitatea in alegere se vede si demonstreaza daca este calea aleasa una buna. Asa cum in timp acest segment a evoluat spre a se realiza incaltaminte cat mai buna, si consumatorii acestei pieti si-au dezvoltat simtul pentru bunul gust si calitate, in a alege incaltaminte potrivita.

Incaltamintea potrivita pentru omul potrivit

Un barbat ar trebui sa tina cont de incaltamintea potrivita pentru simplu fapt, desi este cel major de altfel, ca reprezinta baza fiecarui pas facut. Intr-o singura zi veti cere incaltamintei sa absoarba socul fiecarui pas si forta propriei greutati. Asadar, o alegere gresita va cantari greu, aducand nu numai disconfort, ci chiar durere. Apoi mai este si partea de aspect. Fata de alte elemente ale tinutei, imaginea pantofilor incheie aspectul vizual, desi primesc o atentie invers proportionala cu importanta lor in imaginea unei persoane.

Stiati ca? Desi incaltamintea este responsabila sa acopere doar 5% din suprafata corpului, este totusi responsabila cu crearea unei imagini, cu o anume eticheta pusa unei persoane? Cu alte cuvinte, 30 de procente sunt asociate cu puterea de expresie a incaltamintei.

Alegerea incaltamintei

Desi in randul barbatilor nu sunt chiar atat de multe tipologii precum sunt la categoriile de incaltaminte pentru femei, exista varietate ce trebuie segmentata. In primul rand, trebuie decisa ocazia si implicit ce se preteaza a se purta. Pantofii sport se dedica unei activitati de acest gen, in timp ce o pereche de pantofi barbati din piele naturala sunt de dorit a fi purtati in tinute casual, office, elegante, chiar si de zi cu zi.

In al doilea rand, nu va sfiiti sa investiti in calitate. Strategia castigatoare este sa alegeti incaltaminte de calitate. Nu trebuie sa va bazati pe ideea ca va tine mult si nu va mai cumparati alta timp indelungat, ci pur si simplu este efectiv disponbila si nu se schimba din motive de genul ruperii. Oricine merge pe ideea de calitate, implicit intelege ca estesi un castig pe termen lung. Desigur, ingrijirea corespunzatoare va conta si ea.

Aparte de aspectul financiar, nu faceti rabat de confort. Pantofii care vi se potrivesc sunt efectiv perfecti in dimensiuni. Structura la nivelul degetelor, diferenta perceputa la nivelul arcuirii talpii sunt elemente ce definesc un pantof si il diferentiaza intre altele. Nu va dati seama de asta pana cand nu mergi specific pe criterii de selectie ce vizeaza perfecta marime necesara si tipul de incaltaminte potrivit.

Cand in final gasiti sursa potrivita de shopping, ce poate fi o adevarata provocare de alfel, ar fi bine sa mentineti acel nivel calitativ. Nu mai dati inapoi, prin a scadea cota de pretentii. Stiti cum se spune.. pantofi fac multi, dar calitatea este rara.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns