click aici

Ce poti vizita in Predelut

Ce poti vizita in Predelut

Vrei sa iti cumperi o pensiune in Predelut? Atunci trebuie sa citesti cu atentie acest articol care te va ajuta sa descoperi frumusetile acestei zone. Astfel ori de cate ori vei avea turisti vei putea sa le recomanzi acestora cateva atractii turistice din zona.

Vezi pe acest link https://pensiunidevanzare.pro/predelut/ care sunt preturile unor pensiuni din zona Predelut.

      Iata care sunt principalele atractii turistice

Castelul Bran

Castelul Bran este o cetate medievala din Transilvania care a fost ridicat in culoarul Rucar-Bran. In anii 20 autoritatile din Brasov au donat castelul Reginei Maria in semn de apreciere pentru contributia avuta la infaptuirea Marii Uniri din 1918.

Ulterior castelul a fost mostenit de fiica preferata a reginei, Principesa Ileana. Din anul 1948 a intrat in proprietatea statului si a fost amenajat ca muzeu. In anul 2009, Castelul Bran a intrat in posesia Arhiducelui Dominic de Habsburg, unul dinre cei trei mostenitori ai principesei.

In prezent te poti bucura de piesele expuse in acest castel. Aici vei gasi piese de mobilier, ceramica, costumul popular al Reginei Maria, cartea de oaspeti a reginei si a Principesei Ileana, arme, armuri si o coroana regala.

Domeniul Bran mai cuprinde si Parcul Regal cu doua lacuri, Casa Principesa Ileana si Casa administratorului.

Satul Moeciu de Sus

Moecie de Sus din judetul Brasov este locul unde natura poate fi admirata in orice anotimp. Linistea satului de munte, aerul curat dar si pastrama de oaie atrag turistii precum un magnet. Satul este amplasat la o altitudine de 1000 de metri si te va incanta cu peisaje cu totul unice.

Pestera liliecilor

Pestera liliecilor se afla in satul Pestera din judetul Brasov si este protejata prin lege. Aceasta este un habitat pentru numeroase specii de lilieci neintalniti in vreun alt loc din tara. Este situata la o altitudine de 950 de metri si aceasta pestera apartine de comuna Moeciu.

Cheile Gradistei

Cheile Gradistei impresioneaza prin peisajele cu totul unice. Peisajul este unul sublim si este reintregit de cascada de apa numita “ La Chisatoare”. Zona este in ascensiune de la an la an.  Tot aici vei gasi si un resort care ii poarta numele.

Predelut este in mod sigur zona in care trebuie sa iti cumperi o pensiune.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Related Articles

Ce vizitam in imprejurimile Romei?

In jurul Romei, un oras cu o urbanizare monumentala, se intinde un spatiu minunat de descoperit. Muntii Sabini in nord,

Care vor fi tendintele in materie de calatorie pentru 2020?

Care a fost cea mai in voga destinatie in anul 2019? Care tara a prezentat cea mai rapida dezvoltare in

Destinatii ideale pentru un weekend in doi

Praga, Copenhaga, Stockholm…esti in cautarea unei destinatii ideale pentru un weekend in doi? Atunci ai ajuns in cel mai potrivit

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte