click aici

Cele mai frumoase destinatii pentru primavara anului 2019

Cele mai frumoase destinatii pentru primavara anului 2019

Primavara si-a intrat oficial in drepturi. A venit deci si vremea sa descoperi cele mai frumoase destinatii turistice cu cele mai clemente temperaturi, cu gradini inflorite, cu pomi in floare si cele mai frumoase situri de descoperit.

Grecia. Primavara ofera aici climatul ideal pentru a descoperi o bogatie culturala si istorica recunoscute la scara universala. Natura insorita, peisaje de exceptie, o populatie calduroasa si festiva… iata care sunt lucrurile ce te asteapta aici.

Maroc. Cunoscuta drept una din cele mai frumoase si mai populare tari mediteraneene, Maroc ofera cele mai bune temperaturi, dar si soare din plin. In luna mai te poti minuna in fata trandafirilor in floare si a vailor din Muntii Atlas care se coloreaaza in cele mai frumoase nuante de verde.

Vietnam. Partea de sus- est a tarii, mai ales regiunea orasului Danang, ofera cele mai clemente temperaturi, permitand descoperirea unei civilizatii unice si a unor peisaje de neuitat.

Spania. Nici prea calda, nici prea aglomerata, Spania primavaratica este o destinatie de vis pentru turisti. In Andaluzia au loc in aceasta perioada o multime de festivaluri si marea este propice pentru balacala.

Japonia. Chiar daca temperaturile de aici sunt inca instabile, primavara japoneza este de o frumusete somptuoasa. Este cel mai frumos moment al anului, cu minunatii ciresi in floare care ofera cele mai frumoase momente de contemplare.

Malta. Acest mic stat insular aflat in partea de sud a Siciliei ofera un climat de tip mediteranean ideal pentru cele mai frumoase drumetii in peisaje de vis.

Scotia. O tara a legendelor, Scotia are o natura de o frumusete bruta si faleze dramatice, fiind un loc minunat de vizitat primavara.

Insula Mauritius. Aflata in emisfera de sud, in largul continentului african, Insula Mauritius beneficiaza de un climat tropical cu anotimpuri inversate fata de emisfera de nord. Vei putea descoperi aici plaje cu nisip alb, recifi de corali si cele mai frumoase orasele colorate.

Tunisia. Primavara, la fel ca si Maroc, Tunisia, are cele mai blande temperaturi. Este deci momentul ideal de a descoperi cele mai variate peisaje, plaje unice si o arhitectura musulmana foarte variata.

Panama, Isla Pajaros. Beneficiind de un climat tropical intreg anul, Panama este o destinatie minunata care reuneste la perfectie o biodiversitate exceptionala, un relief vulcanic si plaje unice. Si aici nu se poate descoperi doar faimosul sau canal, ci si vestigii coloniale.

Egipt, Cairo. Nu ai cum sa ramai indiferent in fata acestei tari mitice, care imbina de minune piramidele ancestrale, Nilul, un desert infinit si piete colorate si animate.

India, Varanasi. Un loc de pe planeta unde te poti bucura de o relaxare totala, asta e sigur, cu radul sau Gange, spiritualitatea sa, muntii Himalaya, templele si siturile arheologice, savorile sale bogate si natura cea mai spectaculoasa, India promite cel mai colorat sejur.

Maldive. Cunoscuta la nivel mondial pentru plajele sale idilice, Maldive este o destinatie care te face sa visezi. Promite un sejur de lux si un paradis tropical cu apa cristalina si o natura foarte bogata.


Related Articles

Cum apreciezi serviciile calitative ale unei unitati hoteliere?

De cate ori ati fost pusi in situatia de a apela cu incredere la serviciile unei unitati hoteliere datorita modului

Circulatia din Bucuresti – Inchiriezi masina sau alegi taxi-ul?

Capitala Romaniei este un oras al contrastelor, unde fiecare gaseste orice isi doreste, insa in acelasi timp, fiecare gaseste motive

Partii de ski in Bulgaria

Cum sezonul de iarna se apropie cu pasi grabiti, majoritatea romanilor opteaza pentru achizitia pachetelor de vacanta inca din aceasta

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar