Tragic- vedetele care au plecat prea repede dintre noi

Fie ca vorbim despre cinema, muzica sau sport in lumea aceasta sunt o multime de talente minunate, care din pacate au plecat mult prea devreme dintre noi. Unele celebritati au murit foarte tinere si sunt regretate de lumea intreaga.

Este si cazul talentatei Amy Whinehouse a carei voce ne-a facut sa vibram si care a decedat din cauza unei supradoze de alcool in 23 iulie 2011. Iata insa care mai sunt artistii cu un talent inestimabil care au plecat mult prea devreme.

Naya Rivera. In 8 iulie 2020, actrita din serialul Glee a luat o barca pe lacul Piru din California cu fiul sau Josey. Se pare ca au intampinat anumite dificultati dupa ce au facut baie in apa si chiar daca Josey a fost gasit sanatos in barca Naya Rivera nu a mai fost gasita.

Anton Yelchin. Acest actor, celebru pentru rolul sau din Star Trek a fost zdrobit de propria sa masina pe aleea sa la doar 27 de ani, in 2016.
Ayrton Senna. Cel mai bun pilot de Formula 1, de trei ori campion Mondial, a decedat din cauza unui accident la Grand Prix San Marino din 1994 cand avea doar 34 de ani.

Bob Marley. Legenda muzicii reggae a decedat la doar 36 de ani din cauza cancerului care i-a atacat creierul, plamanii si stomacul in anul 1981.

Brittany Murphy. Celebra pentru rolul sau din Clueless, 8 Mile sau Sin City, actrita a decedat la doar 32 de ani din cauza complicatiilor cauzate de o anemie si o pneumonie.

Heath Ledger. Cel care l-a intepretat pe Joker in The Dark Knight in 2008 a decedat in acelasi an la varsta de doar 29 de ani. Se pare ca moartea sa a fost cauzata de o supradoza de medicamente.

James Dean. Un sex simbol al anilor 1950, James Dean a decedat din cauza unui accident de masina in 1955 la doar 24 de ani.

Marilyn Monroe. Vedeta de la Hollywood, un sex simbol al secolului XX, a decedat in anul 1962. Misterul care inconjoara moartea sa inca nu este rezvolvat, inca mai exista unele semne de intrebare.

Paul Walker, vedeta din Fast & Furious, Paul Walker a decedat intr-un accident de masina la varsta de 40 de ani.

Chester Bennington. Cantaretul grupului Linkin Park a murit la varsta de 41 de ani, sinucigandu-se.

Corey Monteith. Actorul din Glee a foat gasit mort in anul 2013. Avea doar 31 de ani. Politia a concluzionat ca este vorba despre o supradoza de heroina si de alcool.

Quentin Moses. Un fost jucator NFL, Quentin a decedat la doar 33 de anj intr-un incendiu. Cele doua persoane care se aflau cu el au murit si ele in incendiu.

Aaliyah. O actrita si o cantareata de success, Aaliyah si-a pierdut viata intr-un accident de avion la doar 22 de ani.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns