Shannen Doherty dezvaluie pe retelele de socializare lupta ei cu o tumoare pe creier

Dupa ce a aflat ca va trebui sa fie operata de o tumoare pe creier, Shannen Doherty a ales sa isi documenteze lupta cu cancerul, pe care o impartaseste acum pe Instagram.

O documentare meticuloasa si mai ales curajoasa. Actrita americana Shannen Doherty, care a suferit metastaze la creier in urma unui cancer de san, a decis recent sa faca publice aceste informatii dupa ce a fost operata in ianuarie anul trecut. De la inceputul lunii iunie, ea a dezvaluit pe contul sau de Instagram diferitele etape ale tratamentului.

In aceasta joi, 15 iunie, actrita in varsta de 52 de ani, dezvaluita de „Little House on the Prairie”, a facut in sfarsit un nou pas inainte in lupta sa impotriva bolii, hotarand sa publice un nou videoclip, asa cum puteti vedea in clipul din partea de sus a articolului. „Asa poate arata cancerul”, scrie actrita in legenda imaginii filmate pe 16 ianuarie, in ziua operatiei de extirpare a tumorii.

„Frica m-a coplesit. Mi-era teama de toate posibilele rezultate negative, eram ingrijorata de faptul ca o parasesc pe mama mea si de efectul pe care l-ar avea asupra ei. Mi-era teama sa nu ies din operatie fara sa fiu eu insami”, scrie ea. In secventa, o vedem cum primeste instructiuni de la personalul medical in timp ce incearca sa se relaxeze.

Este un mod de a fi martora a calatoriei sale medicale si a luptei sale impotriva cancerului, pe care o documentase deja cu cateva zile inainte. Intr-un videoclip distribuit pe 6 iunie, actrita cunoscuta pentru serialele Beverly Hills 90210 si Charmed a fost filmata foarte atent pentru ca noi sa putem urmari una dintre sedintele sale de radioterapie din ianuarie anul trecut. Inca o data, actrita a descris starea ei de spirit in timpul acestor proceduri medicale deloc banale.

Si intr-un videoclip anterior, nu a existat niciun comentariu, ci aceleasi imagini crude, departe de farmecul de la Hollywood, pentru a transmite realitatea bolii sale, in care a trebuit sa treaca prin „procesul de adaptare la masca” pe care va trebui apoi sa o poarte in timpul sedintelor de radioterapie.

A fost o adevarata batalie pentru Shannen Doherty, care s-a luptat cu cancerul la san in 2015. Aflata in remisie, actrita a suferit in cele din urma o recidiva in 2020, inainte de a afla ca cancerul i-a ajuns la creier in ianuarie anul trecut.

In ianuarie anul trecut, a fost diagnosticata cu o tumoare pe creier. Pe Instagram, multi internauti au laudat-o pe actrita pentru ca a facut publica lupta ei impotriva cancerului.

Shannen Doherty a fost diagnosticata cu cancer la san in 2015. Dupa ce a fost supusa la numeroase sedinte de chimioterapie, ea a dezvaluit ca se afla in remisie in 2017, inainte de a anunta o recidiva trei ani mai tarziu, in 2020.

Pe langa boala sa, actrita a mai dezvaluit in aprilie 2023 ca se afla in proces de divort de sotul ei, Kurt Iswarienko, dupa 11 ani de casnicie. „Singurele persoane care merita sa fie in viata ta sunt cele care te trateaza cu dragoste, bunatate si respect”, a marturisit ea pe retelele de socializare.

Sursa: https://www.huffingtonpost.fr/people/video/shannen-doherty-devoile-son-combat-contre-une-tumeur-au-cerveau-sur-les-reseaux-sociaux_219342.html

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns