Educație, sănătate digitală și siguranță în online cu o singură aplicație

sigle-01 (1)_16x9

Într-o lume în care tehnologia devine din ce în ce mai prezentă în viața copiilor încă de la vârste fragede, preocuparea privind dependența de dispozitivele mobile și timpul petrecut în fața ecranelor devine o prioritate pentru părinți. Conform cifrelor recente, în România există peste 26 de milioane de conexiuni mobile, ceea ce reprezintă 135,6% raportat la populația țării. Aceste statistici alarmante au condus la apariția unei soluții inovatoare pe piață, oferită de compania SABS din Iași.

image002

Lansată sub numele de Tutorina, această aplicație de parenting inteligent redefinește complet conceptul de control parental, introducând elementul de negociere între copil și părinte. Pe lângă faptul că se poziționează ca un partener de încredere pentru părinți și copii, Tutorina are ca obiectiv promovarea înțelegerii reciproce, medierea și negocierea blândă între cele două părți. Aplicația, 100% românească, ține cont de input-ul specialiștilor în psihologie infantilă și educație pedagogică, reușind să creeze un echilibru sănătos între activitățile online și timpul petrecut în familie.

Tutorina se adresează adepților de smart-parenting

Odată cu lansarea pe piața din România, această aplicație își propune rezolvarea conflictelor inerente dintre copii și părinți legate de timpul zilnic petrecut în fața ecranului, luând în calcul nevoile părinților și dorințele copiilor. Astfel, Tutorina contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor în era digitală.

În același timp, Tutorina oferă părinților posibilitatea de a gestiona accesul la conținutul online inadecvat prin intermediul unui instrument de filtrare inteligent. Prin monitorizarea și controlul aplicațiilor utilizate de copii, părinții pot stabili limite de timp sau pot bloca accesul la anumite aplicații.

Prin intermediul funcționalității de localizare în timp real, Tutorina asigură și siguranța copiilor, oferind părinților posibilitatea de a ști întotdeauna unde se află cei mici. Mai mult, generează rapoarte și informații detaliate despre activitățile desfășurate pe ecran, utilizarea aplicațiilor și istoricul activităților, oferind părinților informații valoroase pentru a înțelege mai bine comportamentul digital al copiilor lor.

Pentru a face experiența digitală și mai captivantă și educativă, Tutorina dispune de un modul educațional adaptat nevoilor și stilului de învățare al fiecărui copil. Astfel, aplicația oferă experiențe de învățare personalizate și motivează copiii să avanseze în activități digitale prin intermediul unui sistem de progresie.

Cu ajutorul Tutorina, partenerul părinților moderni, aceștia pot aborda și depăși cu încredere provocările de a fi părinte în era digitală, iar copiii pot beneficia de o dezvoltare armonioasă într-un mediu digital controlat și educativ.

Aplicația este disponibilă în Google Play Store https://rb.gy/r3a2k și App Store https://is.gd/tutorina.  Primii 1000 de utilizatori înscriși pe www.tutorina.com vor beneficia de un abonament GRATUIT timp de un an, odată cu lansarea aplicației.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională și Bugetul de Stat, prin Programul Operațional Competitivitate. Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns