Wordfence Scan – Protectie pentru wordpress

Ati patit vreodata ca hosterul sa va suspende contul de gazduire pentru ca de pe site-ul vostru se trimiteau cu viteza luminii mail-uri spam? Sau ati patit-o pana acum in momentul cand intrati pe site dupa 5 secunde sa va faca trimitere catre vreun site cu pilule viagra?  Eu da!

Wordfence Scan

Wordfence Scan – Protectie pentru wordpress

Pana nu demult descarcam template-uri crack-uite, nule, premium free sau cum vreti voi sa le spuneti , le urcam pe site-ul meu si extrageam cate o functie sau cate o linie CSS care imi placea mai mult.. Inevitabil cei ce se ocupa cu astfel de scriptulete de obicei codate in base64 erau foarte atenti si cum eu nu aveam niciun sistem „protector” instalat , ei isi faceau treaba nestingheriti..

Pana azi cand am descoperit plugin-ul Wordfence Scan , plugin cu care efectiv nu-mi mai este frica de nimic. Nu va povestesc mai multe despre el si va las sa-l testati, sa-i dati o nota pe wordpress.org si pe urma sa veniti inapoi la mine pe blog si sa-mi spuneti daca am avut dreptate sau nu!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

8 thoughts on “Wordfence Scan – Protectie pentru wordpress

  1. Ma interesa asa ceva de mult, dar nu am cautat. Noroc cu frate-miu ca a dat share. O sa testez si eu sa vad cum e. Multumesc!

  2. O sa-l incerc si eu. Dar tare mi-e frica de astfel de pluginuri, sa nu incarce si mai mult wordpress, si apoi sa reduca din viteza de incarecare a site-ului.

  3. Acum il incerc si eu. Probleme nu mi-a detectat. Sper sa nu ingreuneze incarcarea site-ului in vreun fel.

Lasă un răspuns