click aici

Wordfence Scan – Protectie pentru wordpress


Ati patit vreodata ca hosterul sa va suspende contul de gazduire pentru ca de pe site-ul vostru se trimiteau cu viteza luminii mail-uri spam? Sau ati patit-o pana acum in momentul cand intrati pe site dupa 5 secunde sa va faca trimitere catre vreun site cu pilule viagra?  Eu da!

Wordfence Scan

Wordfence Scan – Protectie pentru wordpress

Pana nu demult descarcam template-uri crack-uite, nule, premium free sau cum vreti voi sa le spuneti , le urcam pe site-ul meu si extrageam cate o functie sau cate o linie CSS care imi placea mai mult.. Inevitabil cei ce se ocupa cu astfel de scriptulete de obicei codate in base64 erau foarte atenti si cum eu nu aveam niciun sistem „protector” instalat , ei isi faceau treaba nestingheriti..

Pana azi cand am descoperit plugin-ul Wordfence Scan , plugin cu care efectiv nu-mi mai este frica de nimic. Nu va povestesc mai multe despre el si va las sa-l testati, sa-i dati o nota pe wordpress.org si pe urma sa veniti inapoi la mine pe blog si sa-mi spuneti daca am avut dreptate sau nu!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Upgrade P6 Quad la P6 Quad Plus

Allview a upgrade-at recent dispozitivul P6 Quad, acum numindu-se P6 Quad Plus. Practic este un intreg lant de upgrade-uri, dispozitivul

Total Audio Converter-Version2.6

Daca pana acum acest program Total Audio Converter era detinut numai de catre webmasteri si intra arareori in posesia celor

Classipress v3.2 + Child + PSDs Appthemes WP Theme

ClassiPress is the original & most popular classified ads theme for WordPress. Our feature-rich theme was built for ease-of-use and


8 comments

Write a comment
 1. Bucur
  Bucur 20 martie, 2014, 08:32

  Trebuie sai fac setari la el sau il las asa cum e? Daca da ce fel de setari?

  Reply this comment
 2. Dan
  Dan 20 martie, 2014, 09:20

  Ma interesa asa ceva de mult, dar nu am cautat. Noroc cu frate-miu ca a dat share. O sa testez si eu sa vad cum e. Multumesc!

  Reply this comment
 3. Catalin
  Catalin 20 martie, 2014, 16:23

  O sa-l incerc si eu. Dar tare mi-e frica de astfel de pluginuri, sa nu incarce si mai mult wordpress, si apoi sa reduca din viteza de incarecare a site-ului.

  Reply this comment
 4. v@syle
  v@syle 21 martie, 2014, 21:27

  Interesant modul. Mie mi-a găsit probleme doar prin modulul Akismet…

  Reply this comment
 5. Cosmin
  Cosmin 30 septembrie, 2014, 11:00

  Acum il incerc si eu. Probleme nu mi-a detectat. Sper sa nu ingreuneze incarcarea site-ului in vreun fel.

  Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte