click aici

Un zambet


Bruxismul se manifesta prin dureri ale muschilor maxilarului sau dureri de cap, fiind caracterizat de scrasnirea dintilor prin inclestarea maxilarelor. Ca urmare a aparitiei acestei afectiuni, pot fi cauzate dureri dentare sau poate fi diminuata rezistenta dintilor, in unele situatii fiind intalnita tocirea dintilor. Pe o perioada indelungata, bruxismul poate duce la distrugerea tesutului gingival si osos sau poate fi cauzata aparitia disfunctiei ATM.

IVORY - clinica DentfixDin nefericire, putine persoane isi pot da seama ca sufera de bruxism. Exista situatii in care se poate afla de aparitia acestei probleme, daca sunt persoane care sa observe ca scrasniti din dinti in timpul somnului, insa un control stomatologic reprezinta o buna modalitate de a primi un diagnostic. O clinica stomatologica pe care o puteti vizita este DentFix, al carei site este dentfix.ro

De asemenea la Dentfix va puteti recapata zambetul cu serviciile pe care ei le ofera de fatete dentare sau daca sunteti mai ghinionisti puteti scapa de tartru cat ati bate din palme. Pentru parintii vostri sau pentru bunici Dentfix vine cu o gama diversificata de coroane dentare. Coroana dentara are rolul de a intarii dintele slabit protejandu-l de fracturi sau alte neplaceri.. Dupa cum stiti.. nicio durere nu este mai dureroasa ca cea de dinti.. Eu am reusit sa le fac o vizita celor de la DentFix si ma bucur ca am facut-o. Acum stiu ce inseamna sa ai un zambet stralucitor si ca tot vorbeam de dureri de dinti…. au disparut in totalitate.

Daca nu v-am lamurit.. intrati pe site-ul lor si convingeti-va singuri.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Info – Fortarete si Castele

Oamenii au construit fortarete si castele in scopuri de aparare dar si drept locuinte pentru imparati,regi si regine si pentru servitorii acestora.
Trasaturile castelelor variaza in functie de locul in care erau construite si de tipul de arme cu care puteau fi atacate 😉 , de exemplu lanci sau tunuri.

Adevaratii artisti

Se spune ca artistii sunt neintelesi, din aproape toate punctele de vedere si poate ca uneori asa si este, dar

Taranca

Taran, taranca, in traducere libera om ce traieste in mare parte din viata la sat si care pe langa un

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar