click aici

Cum sa te descurci in www

Cum sa te descurci in www

E greu pentru un necunoscator sa intre in lumea www , sa reuseasca sa isi faca un nume si sa cunoasca tainele acestei lumi  atat de complexe.

De la cele mai mici retele de socializare pana la cele mai mari, cu sute de mii de utilizatori, lumea aceasta poate reprezenta un mister pentru multi dintre  noi. Bloggerii au reusit sa isi creeze comunitati destul de puternice atat in lumea virtuala cat si in cea reala, organizand intanliri in mod regulat, iesind din lumea www.

Tu cum te descurci in www ?

Dar pentru ca acesti oameni sa ajunga atat de departe e nevoie de multa munca  si multe cunostinte. Au nevoie de sprijinul unui data center Romania oferindu-le mai multe optiuni. Exista o multitudine de servere dedicate fiecare cu ofertele lor care mai de care mai atractive. Pentru ca un blog sa mearga bine si sa ajungi s castigi si ceva bani cu ajutorul lui, este nevoi de un suport tehnic serios, colaborarea cu oameni profesionisti fiind esentiala. Spun asta pentru ca nu ar fi in regula sa iti pice serverul, sau sa se incarce atat de tare incat sa iti dea fl si fel de erori exact in momentul in care ai ceva de lucru pe blog. Nu vorbesc despre aceste lucruri din postura de profesionist, insa vorbesc din proprie experienta.

www

Tu cum te descurci in www

Am trecut prin multe momente tensionate datorita faptului ca nu colaboram cu cine trebuia si aveam parte de gazduire pe fel si fel de servere fantoma, care, in momentul in care se incarcau un pic mai mult, cadea imediat. Am avut parte insa de prieteni adevarati care m-au ajutat la nevoie. Imi place aceasta lume, imi place sa scriu pe blog, de la ganduri si sentimente proprii pana la cele mai trasnite lucruri, si cel mai important este ca… scriu cand si cum vreau fara ca cineva sa traga la raspundere.

Blogul reprezinta coltul meu de liniste, coltul meu www , imi e ca un prieten caruia ii spun ce imi convine si ce si care ma asculta fara sa ma judece.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Sharpness v1.2.3 ColorLabs WordPress Theme

A photoblog child theme for the Backbone Theme Framework. Showcase your amazing photography works the right way. Sharpness is a

Huburi Strong DC,DC++ si ODC – Lista cu cele mai populare huburi!

M-am gandit ca pentru unii dintre voi ar fi necesar un articol aproape complet cu huburi de dc,dc++ sau odc.

La curent cu noutatile

La Hanovra, īn Germania, a avut loc astazi Tārgul CeBIT, cea mai importanta expozitie de produse IT si de telecomunicatii


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte